#kipassusahmati

Nampak tak bukti terlalu lah busynya, baru nak tgk malam ni.
.
Sebab tu aku tak baca msg msg kat group group yg ada kaki GOT, takut korang discuss spoiler 😆
.
Ya, aku belum packing sampai sekarang 😆
.
#GameofThrones 
#GOT
#GOTfans
#kipassusahmati
#konakkutukakutaderhalbeb
Nampak tak bukti terlalu lah busynya, baru nak tgk malam ni.
.
Sebab tu aku tak baca msg msg kat group group yg ada kaki GOT, takut korang discuss spoiler 😆
.
Ya, aku belum packing sampai sekarang 😆
.
#GameofThrones
#GOT
#GOTfans
#kipassusahmati
#konakkutukakutaderhalbeb
Pagi semua! 👋🏻 Hari ni admin ada berita untuk korang! 😄
.
Komik bersiri 'X-Venture' versi BM ada keluarkan siri baru!!!🙌🏻 Judulnya 'X-Venture Aksi Unggul'! Volum pertama ni cerita fasal Jiangshi VS Zombi! Apa?!! 😱
.
Jadi siapa yang berkenan tu... bolehlah dapatkan siri terkini ni di Online Store kami atau kedai buku berdekatan, ya! 😉
.
Untuk pengetahuan korang, nilah Leo, salah seorang artis komik ni!😎
.
#XVentureAksiUnggul #XVenture #LearnMore #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Pagi semua! 👋🏻 Hari ni admin ada berita untuk korang! 😄
.
Komik bersiri 'X-Venture' versi BM ada keluarkan siri baru!!!🙌🏻 Judulnya 'X-Venture Aksi Unggul'! Volum pertama ni cerita fasal Jiangshi VS Zombi! Apa?!! 😱
.
Jadi siapa yang berkenan tu... bolehlah dapatkan siri terkini ni di Online Store kami atau kedai buku berdekatan, ya! 😉
.
Untuk pengetahuan korang, nilah Leo, salah seorang artis komik ni!😎
.
#XVentureAksiUnggul #XVenture #LearnMore #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Ohayo, kipas-susah-mati KGS! 🌄
.
Di hujung volum 1, kita dapat tengok hubungan Naho dan Kakeru jadi semakin rapat! 🙆🏻 Apa pula kisahnya dalam volum kedua ya? 🤔
.
Jangan berlengah lagi! Cepat dapatkan volum kedua 'Orange' di kedai buku berdekatan atau boleh  je layari Online Store kami dan klik 'add to cart'! 🖱
.
#Orange #ichigotakano
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikshoujo #komikscifi #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Ohayo, kipas-susah-mati KGS! 🌄
.
Di hujung volum 1, kita dapat tengok hubungan Naho dan Kakeru jadi semakin rapat! 🙆🏻 Apa pula kisahnya dalam volum kedua ya? 🤔
.
Jangan berlengah lagi! Cepat dapatkan volum kedua 'Orange' di kedai buku berdekatan atau boleh je layari Online Store kami dan klik 'add to cart'! 🖱
.
#Orange #ichigotakano
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikshoujo #komikscifi #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Selepas berjaya sampul semua ni 💪 dengan rasminya total komik yg dikumpul 287 semuanya 😂😂😂😂 Bnyk weyh bole balek modal kua 😂😂😂 bile diminta rak yg baru...
Ayh jwb "yg g angkot sume kt kedai tu kpe,,rak dh penoh minta baru plak" 😍 hahhahahahha 😂😂😂
Saye ni emg kaki kumpol,,,tpi komik jek ah 😂😅
#gempakstarz #komikmisi #komik #komikm #kipassusahmati #komradbuku 
@gempakstarzmalay @komikm @komradbuku
Selepas berjaya sampul semua ni 💪 dengan rasminya total komik yg dikumpul 287 semuanya 😂😂😂😂 Bnyk weyh bole balek modal kua 😂😂😂 bile diminta rak yg baru...
Ayh jwb "yg g angkot sume kt kedai tu kpe,,rak dh penoh minta baru plak" 😍 hahhahahahha 😂😂😂
Saye ni emg kaki kumpol,,,tpi komik jek ah 😂😅
#gempakstarz #komikmisi #komik #komikm #kipassusahmati #komradbuku
@gempakstarzmalay @komikm @komradbuku
Apa khabar, semua! 🙆🏻 Ada yang tidur lagi ke? Hehe 😁
.
Komik Siri 'X-Venture Fail X-sentrik 15: Merungkai Memori' kali ni berkisah fasal pemindahan organ! 🧠 Sesiapa je yang jalankan pemindahan organ mesti akan hilang! Apa dah jadi ya? 🤔
.
Nak tahu lebih lanjut tak? Kalau nak, mari klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan dapatkannya lani juga! 👇🏻
.
P/S: Korang tahu kan gambar siapa ni? 😋
.
#SiriXVenture #SiriXVentureFailXSentrik #SloowStudio #LearnMore #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Apa khabar, semua! 🙆🏻 Ada yang tidur lagi ke? Hehe 😁
.
Komik Siri 'X-Venture Fail X-sentrik 15: Merungkai Memori' kali ni berkisah fasal pemindahan organ! 🧠 Sesiapa je yang jalankan pemindahan organ mesti akan hilang! Apa dah jadi ya? 🤔
.
Nak tahu lebih lanjut tak? Kalau nak, mari klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan dapatkannya lani juga! 👇🏻
.
P/S: Korang tahu kan gambar siapa ni? 😋
.
#SiriXVenture #SiriXVentureFailXSentrik #SloowStudio #LearnMore #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Selamat tengah hari, semua! 👋🏻
.
Kisah seram kat tangga, kat tandas, kat kampung, semua dah ada. 👻 Yang terkini fasal kat hotel pula! 🏢 Hotel pun ada banyak kisah seram, tau! 👹
.
Dapatkannya sekarang kat kedai buku berdekatan atau di Online Store kami! 🏃🏻💨
.
#SiriAkuDengar #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikseram #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Selamat tengah hari, semua! 👋🏻
.
Kisah seram kat tangga, kat tandas, kat kampung, semua dah ada. 👻 Yang terkini fasal kat hotel pula! 🏢 Hotel pun ada banyak kisah seram, tau! 👹
.
Dapatkannya sekarang kat kedai buku berdekatan atau di Online Store kami! 🏃🏻💨
.
#SiriAkuDengar #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikseram #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Hey heyyy @pluralasia and @clubkyokl also @realcosmicgate ! We need to celebrate their 20th anniversary by let them meet their biggest fan, ME!

Their Tomorrowland 2018 set got me through a lot of 2018 drama and now I cannot get over 'Need to Feel Loved' too! 
To my bestfriend @linaznl , my buddies @epqo and @fsl.yns , if I get to meet Claus and Stefan, I owe you big. REAL BIG!

#trancefamily #trancemalaysia #music #passion #diehardfan #kipassusahmati #muahciked #kyokl #pluralasia #letskyo
Hey heyyy @pluralasia and @clubkyokl also @realcosmicgate ! We need to celebrate their 20th anniversary by let them meet their biggest fan, ME!

Their Tomorrowland 2018 set got me through a lot of 2018 drama and now I cannot get over 'Need to Feel Loved' too!
To my bestfriend @linaznl , my buddies @epqo and @fsl.yns , if I get to meet Claus and Stefan, I owe you big. REAL BIG!

#trancefamily #trancemalaysia #music #passion #diehardfan #kipassusahmati #muahciked #kyokl #pluralasia #letskyo
Salam Jumaat penuh barakah, kipas-susah-mati sekalian! 🌞
.
Seorang robot perisik telah dihantar ke Diamond Academy untuk siasat kes bunuh diri yang berlaku setiap malam Jumaat. Apa sebenarnya yang buat diorang bunuh diri? 🤔 Lepas tu, dapat ke seorang robot selesaikan kes ni? 🤖
.
Siapa teringin nak tahu, boleh pesan novel ringan ni melalui Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan tunggu abang pos hantar 📮🏃🏻
.
#DelinaAkuAntropomorfik #SharinaElisa #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #novelscifi #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Salam Jumaat penuh barakah, kipas-susah-mati sekalian! 🌞
.
Seorang robot perisik telah dihantar ke Diamond Academy untuk siasat kes bunuh diri yang berlaku setiap malam Jumaat. Apa sebenarnya yang buat diorang bunuh diri? 🤔 Lepas tu, dapat ke seorang robot selesaikan kes ni? 🤖
.
Siapa teringin nak tahu, boleh pesan novel ringan ni melalui Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan tunggu abang pos hantar 📮🏃🏻
.
#DelinaAkuAntropomorfik #SharinaElisa #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #novelscifi #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Always we are support u brother
Menang ke kalah tu adat la dalam pertandingan..selagi kami mampu support In shaa Allah Kami follow rapat nahh...see you at axiata arena ahad nie... #meletop 
#PelakonMeletop 
#DramaMELETOP 
#fendybakry
#fendynisme
#KakiKipasArtis
#fendysupporters 
#gerilafendybakry 
#kipassusahmati 
@fendybakry 
@fendynisme
Always we are support u brother
Menang ke kalah tu adat la dalam pertandingan..selagi kami mampu support In shaa Allah Kami follow rapat nahh...see you at axiata arena ahad nie... #meletop
#PelakonMeletop
#DramaMELETOP
#fendybakry
#fendynisme
#KakiKipasArtis
#fendysupporters
#gerilafendybakry
#kipassusahmati
@fendybakry
@fendynisme
Hai, semua! 🙋🏻
.
Korang percaya tak lukisan boleh jadi realiti? 🤔 Hehe, kalau nak tahu, dapatkanlah komik ni dan tengok macam mana watak lukisan Makoto berubah jadi kenyataan! 🤩
.
Macam mana nak dapatkannya? Boleh layari Online Store kami (link ada di bio) atau di kedai buku berdekatan~ 📚
.
#KareshiReshipi #ResipiKekasih #KonomiWagata #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #komikshoujo #oneshot #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Hai, semua! 🙋🏻
.
Korang percaya tak lukisan boleh jadi realiti? 🤔 Hehe, kalau nak tahu, dapatkanlah komik ni dan tengok macam mana watak lukisan Makoto berubah jadi kenyataan! 🤩
.
Macam mana nak dapatkannya? Boleh layari Online Store kami (link ada di bio) atau di kedai buku berdekatan~ 📚
.
#KareshiReshipi #ResipiKekasih #KonomiWagata #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #komikshoujo #oneshot #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
"Jangan kasihkan diri kau..."
Ya, kita kena yakin dan bersemangat pada diri sendiri, okey?✌
.
#bungostraydogs #ejenluarbiasa #dazaiosamu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #koleksikomik #anime #VersiBM #quoteoftheday #malaysia #MEDTeam
"Jangan kasihkan diri kau..."
Ya, kita kena yakin dan bersemangat pada diri sendiri, okey?✌
.
#bungostraydogs #ejenluarbiasa #dazaiosamu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #koleksikomik #anime #VersiBM #quoteoftheday #malaysia #MEDTeam
Konnichiwa dunia! 👋
.
Yang pernah baca komik 'Aku Benci Kiyoharu' oleh Hisa Kyomachi mesti kenal dua watak utama dalam komik terkini ni, kan! ☺️
.
Komik 'Status BF & GF' ni fokus kat kisah cinta Megumi dan Oda yang akhirnya dapat bersama semula lepas sekian lama berhubungan jarak jauh! 👫
.
Kalau nak tahu apa halangan dan rintangan yang diorang lalui kali ni, pergi dapatkan cepat kat Online Store kami atau kedai buku berdekatan! 😎
.
#KareKano #HisaKyomachi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikshoujo #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Konnichiwa dunia! 👋
.
Yang pernah baca komik 'Aku Benci Kiyoharu' oleh Hisa Kyomachi mesti kenal dua watak utama dalam komik terkini ni, kan! ☺️
.
Komik 'Status BF & GF' ni fokus kat kisah cinta Megumi dan Oda yang akhirnya dapat bersama semula lepas sekian lama berhubungan jarak jauh! 👫
.
Kalau nak tahu apa halangan dan rintangan yang diorang lalui kali ni, pergi dapatkan cepat kat Online Store kami atau kedai buku berdekatan! 😎
.
#KareKano #HisaKyomachi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikshoujo #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Reposted from @gempakstarzmalay -  Salam Isnin! Admin tahu hari ni mesti ramai Monday Blues, kan? 🤔 Tak apa, admin ada ubat untuk tu! 😁
.
Pasang volum kuat-kuat dan jom tengok reviu pembaca untuk karya 'Obsesi Hantu: Ya, Aku Peduli!' oleh penulis yang juga berbakat dalam melukis, Mars Land @i_m_poopy ni! Dia ada juga tau masa Sesi Autograf PBAKL 2019, hari tu! 😄
.
Siapa yang belum dapatkannya dan berminat, boleh log in ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau singgah di kedai buku berdekatan~ 🙌
.
P/S: Nanti SHARE-lah juga page ni kat keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan korang eh? 👉👈
.
#ObsesiHantuYaAkuPeduli #MarsLand #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #kisahseram #malaysia #videooftheday #MEDTeam - #regrann
Reposted from @gempakstarzmalay - Salam Isnin! Admin tahu hari ni mesti ramai Monday Blues, kan? 🤔 Tak apa, admin ada ubat untuk tu! 😁
.
Pasang volum kuat-kuat dan jom tengok reviu pembaca untuk karya 'Obsesi Hantu: Ya, Aku Peduli!' oleh penulis yang juga berbakat dalam melukis, Mars Land @i_m_poopy ni! Dia ada juga tau masa Sesi Autograf PBAKL 2019, hari tu! 😄
.
Siapa yang belum dapatkannya dan berminat, boleh log in ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau singgah di kedai buku berdekatan~ 🙌
.
P/S: Nanti SHARE-lah juga page ni kat keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan korang eh? 👉👈
.
#ObsesiHantuYaAkuPeduli #MarsLand #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #kisahseram #malaysia #videooftheday #MEDTeam - #regrann
Salam Isnin! Admin tahu hari ni mesti ramai Monday Blues, kan? 🤔 Tak apa, admin ada ubat untuk tu! 😁
.
Pasang volume kuat-kuat dan jom tengok reviu pembaca untuk karya 'Obsesi Hantu: Ya, Aku Peduli!' oleh penulis yang juga berbakat dalam melukis, Mars Land @i_m_poopy ni! Dia ada juga tau masa Sesi Autograf PBAKL 2019, hari tu! 😄
.
Siapa yang belum dapatkannya dan berminat, boleh log in ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau singgah di kedai buku berdekatan~ 🙌
.
P/S: Nanti SHARE-lah juga page ni kat keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan korang eh? 👉👈
.
#ObsesiHantuYaAkuPeduli #MarsLand #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #kisahseram #malaysia #videooftheday #MEDTeam
Salam Isnin! Admin tahu hari ni mesti ramai Monday Blues, kan? 🤔 Tak apa, admin ada ubat untuk tu! 😁
.
Pasang volume kuat-kuat dan jom tengok reviu pembaca untuk karya 'Obsesi Hantu: Ya, Aku Peduli!' oleh penulis yang juga berbakat dalam melukis, Mars Land @i_m_poopy ni! Dia ada juga tau masa Sesi Autograf PBAKL 2019, hari tu! 😄
.
Siapa yang belum dapatkannya dan berminat, boleh log in ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau singgah di kedai buku berdekatan~ 🙌
.
P/S: Nanti SHARE-lah juga page ni kat keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan korang eh? 👉👈
.
#ObsesiHantuYaAkuPeduli #MarsLand #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #kisahseram #malaysia #videooftheday #MEDTeam
On this day. Congratulations to your 1st solo exhibition dear 👸🏻❤️🤟🏽#hustle1000daya #kipassusahmati #rusukkiri #supportsystem #sofiaharoneve #senisofia
On this day. Congratulations to your 1st solo exhibition dear 👸🏻❤️🤟🏽#hustle1000daya #kipassusahmati #rusukkiri #supportsystem #sofiaharoneve #senisofia
Tengah hari semua! Hari Ahad ni mesti korang tengah relaks kat rumah, kan? ☺
.
Alang-alang tu korang bolehlah baca karya penulis muda terkenal, Lokman Hakim @lh1128 berjudul 'Chaos: Dia Memburu!' ni~ 🙌
.
Kisah tentang entiti kegelapan yang datang untuk menakutkan dan menyerang manusia. 👹
.
Kalau tak dapatkan lagi bolehlah layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com sekarang! 😬
.
#ChaosDiaMemburu #LokmanHakim #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Tengah hari semua! Hari Ahad ni mesti korang tengah relaks kat rumah, kan? ☺
.
Alang-alang tu korang bolehlah baca karya penulis muda terkenal, Lokman Hakim @lh1128 berjudul 'Chaos: Dia Memburu!' ni~ 🙌
.
Kisah tentang entiti kegelapan yang datang untuk menakutkan dan menyerang manusia. 👹
.
Kalau tak dapatkan lagi bolehlah layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com sekarang! 😬
.
#ChaosDiaMemburu #LokmanHakim #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Salam pagi Sabtu! 👋
.
Semalam cakap fasal zombi, hari ni fasal detektif hantu pula~ 🕵👻 Komik 'Detektif Hantu' dah keluar ya!
.
Kalau nak tahu sama ada ni sambungan 'Detektif Hantu oleh Totoro, dapatkannya sekarang di kedai buku berdekatan atau di Online Store kami: shop.gempakstarz.com! 🏃🏻💨
.
#DetektifHantu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikseram #VersiBM #malaysia #MEDTeam
Salam pagi Sabtu! 👋
.
Semalam cakap fasal zombi, hari ni fasal detektif hantu pula~ 🕵👻 Komik 'Detektif Hantu' dah keluar ya!
.
Kalau nak tahu sama ada ni sambungan 'Detektif Hantu oleh Totoro, dapatkannya sekarang di kedai buku berdekatan atau di Online Store kami: shop.gempakstarz.com! 🏃🏻💨
.
#DetektifHantu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #komikseram #VersiBM #malaysia #MEDTeam
Salam Jumaat penuh barakah kipas-susah-mati semua! 🤣
.
Admin ada pengumuman untuk peminat cerita zombi~😆 Volum ke-9 komik bersiri 'Hope' dah ada kat pasaran! 🎉
.
Jadi panggillah geng-geng korang berkumpul dan serbu kedai buku berdekatan! 🏃🏻💨
Atau korang boleh layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com ramai-ramai sebelum habis stok! 🙌
.
#HOPE #Zint #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Salam Jumaat penuh barakah kipas-susah-mati semua! 🤣
.
Admin ada pengumuman untuk peminat cerita zombi~😆 Volum ke-9 komik bersiri 'Hope' dah ada kat pasaran! 🎉
.
Jadi panggillah geng-geng korang berkumpul dan serbu kedai buku berdekatan! 🏃🏻💨
Atau korang boleh layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com ramai-ramai sebelum habis stok! 🙌
.
#HOPE #Zint #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Salam Khamis y'all! 💁
.
Korang kenal tak Rahim Ramli @_rhaim_ ? Karyanya berjudul 'Urusan Belum Selesai' tu sebenarnya karya pertama dia, tau! 😱
.
Alkisah seorang jejaka yang sepatutnya dah mati tapi dia masih terkandas kat alam manusia. 👻
.
Nak tahu ni cerita seram atau misteri?🤔 Cepat singgah ke kedai buku berdekatan dan dapatkannya sekarang! 🏃🏻💨 Nak beli kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com pun boleh! 👍
.
#UrusanBelumSelesai #RahimRamli #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Salam Khamis y'all! 💁
.
Korang kenal tak Rahim Ramli @_rhaim_ ? Karyanya berjudul 'Urusan Belum Selesai' tu sebenarnya karya pertama dia, tau! 😱
.
Alkisah seorang jejaka yang sepatutnya dah mati tapi dia masih terkandas kat alam manusia. 👻
.
Nak tahu ni cerita seram atau misteri?🤔 Cepat singgah ke kedai buku berdekatan dan dapatkannya sekarang! 🏃🏻💨 Nak beli kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com pun boleh! 👍
.
#UrusanBelumSelesai #RahimRamli #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #MagicBean #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
ermm nk tulis caption ayat @itsteme la "sudah menjadi hakikat dunia ini, lidah saduran perak sudah cukup untuk mengalahkan hati emas" ( #empayar2 , @temeabdullah )

member sebelah- ckp jelah kau nk mention 'habang idola' kau...
me- gulp, kantoi. lols hehehe (fake laugh)
member- obvious bhaii 
#kipassusahmati #wutever #killthislove #ednovac2019
ermm nk tulis caption ayat @itsteme la "sudah menjadi hakikat dunia ini, lidah saduran perak sudah cukup untuk mengalahkan hati emas" ( #empayar2 , @temeabdullah )

member sebelah- ckp jelah kau nk mention 'habang idola' kau...
me- gulp, kantoi. lols hehehe (fake laugh)
member- obvious bhaii
#kipassusahmati #wutever #killthislove #ednovac2019
Selamat pagi, kalian!
Admin ada berita seram pagi ni. 👹
.
Komik seram bersiri yang dibawa khas dari Indonesia tu sekarang dah ada volum kedua! Judulnya 'Geman'. 👻
.
Jadi... urm... kalau korang tak takut nak dapatkannya... bolehlah... singgah kedai buku berdekatan... atau kalau takut nak sentuh, korang boleh layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan minta kitorang post-kan untuk korang... 😣
.
#Shivers #Geman #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #komikseram #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Selamat pagi, kalian!
Admin ada berita seram pagi ni. 👹
.
Komik seram bersiri yang dibawa khas dari Indonesia tu sekarang dah ada volum kedua! Judulnya 'Geman'. 👻
.
Jadi... urm... kalau korang tak takut nak dapatkannya... bolehlah... singgah kedai buku berdekatan... atau kalau takut nak sentuh, korang boleh layari Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan minta kitorang post-kan untuk korang... 😣
.
#Shivers #Geman #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #komikseram #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #malaysia #bookstagram #MEDTeam
Hai, semua! 🤗 Korang dah lunch ke?
.
Siapa dah beli volum pertama versi komik 'Izinkan Kumakan Pankreasmu', angkat tangan! Korang tau tak volum kedua dah keluar? Hehe 😋
.
Apa tercegat lagi tu? Cepat dapatkan volum terkini di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat kedai buku berhampiran! 🏃🏻💨
.
#kiminosuizouwotabetai #izinkankumakanpankreasmu #YoruSumino #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #NovelRingan #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
Hai, semua! 🤗 Korang dah lunch ke?
.
Siapa dah beli volum pertama versi komik 'Izinkan Kumakan Pankreasmu', angkat tangan! Korang tau tak volum kedua dah keluar? Hehe 😋
.
Apa tercegat lagi tu? Cepat dapatkan volum terkini di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat kedai buku berhampiran! 🏃🏻💨
.
#kiminosuizouwotabetai #izinkankumakanpankreasmu #YoruSumino #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #NovelRingan #koleksikomik #VersiBM #photooftheday #bookstagram #malaysia #MEDTeam
💝 #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay  #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k19 #didipp #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #malaysia #rock #metal #fender #telecaster #wings #sejati @fenderoftheday @telecaster
Kipas Susah Mati .
.
.
#anime #bleach #shinigami #bankai #kipassusahmati #ichigokurosaki #rukiakuchiki
Kipas Susah Mati .
.
.
#anime #bleach #shinigami #bankai #kipassusahmati #ichigokurosaki #rukiakuchiki
Apa khabar kipas-susah-mati sekalian? 🤗
.
Keluaran terkini novel bersiri 'Hyouka' yang berjudul 'Walaupun Aku Ada Sayap...' sekarang dah ada kat pasaran! 🕵🕊 Novel bersiri ni dapat sambutan ramai, tau! Tak kisahlah kat kedai ke masa event ke, mesti ada yang mencari. ✌
.
Jadi siapa yang tak dapatkan lagi keluaran terkini ni boleh klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com sekarang! 🙆
.
#Hyouka #HonobuYonezawa #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #novelmisteri #VersiBM #bookstagram #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Apa khabar kipas-susah-mati sekalian? 🤗
.
Keluaran terkini novel bersiri 'Hyouka' yang berjudul 'Walaupun Aku Ada Sayap...' sekarang dah ada kat pasaran! 🕵🕊 Novel bersiri ni dapat sambutan ramai, tau! Tak kisahlah kat kedai ke masa event ke, mesti ada yang mencari. ✌
.
Jadi siapa yang tak dapatkan lagi keluaran terkini ni boleh klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com sekarang! 🙆
.
#Hyouka #HonobuYonezawa #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #NovelRingan #novelmisteri #VersiBM #bookstagram #photooftheday #malaysia #MEDTeam
Hari ni labuhnya tirai PBAKL 2019. Sedihnya. 😭
.
Kami dari KGS ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada korang yang datang ke reruai kami dan sanggup beratur untuk dapatkan autograf artis-artis komik dan penulis kami. 🙆
.
Bagi yang tak sempat tu pula, tak apa. Kita jumpa lagi di event lain atau di PBAKL tahun depan. ✌Terima kasih sekali lagi! 🤗
.
#PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #LawakKampus #Candy #XVenture #LearnMore #Komik #koleksikomik #MagicBean #VersiBM #MEDTeam
Hari ni labuhnya tirai PBAKL 2019. Sedihnya. 😭
.
Kami dari KGS ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada korang yang datang ke reruai kami dan sanggup beratur untuk dapatkan autograf artis-artis komik dan penulis kami. 🙆
.
Bagi yang tak sempat tu pula, tak apa. Kita jumpa lagi di event lain atau di PBAKL tahun depan. ✌Terima kasih sekali lagi! 🤗
.
#PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #LawakKampus #Candy #XVenture #LearnMore #Komik #koleksikomik #MagicBean #VersiBM #MEDTeam
Jejak kasih betul2 ni.Tak sangka betul terjejak kasih semula dgn bdk ni.exactly 10 years challenge ni 🤣.Ini antara pengikut setia kaka masa mula2 mengusahakan fc dlu.kita je tau apa yg berlaku sehingga pada akhirnya kita pun da takde dlm fc tu.Kisahnya ada diselitkan sikit dlm tele Kipas Belum Mati aritu.
.
Terima kasih @heyzelaiyra sbb masih sudi mengingati kak Lynn.kak Lynn tau bkn kaka masa tu 😆.byk benda kita sembang tgh2 hujan lebat tadi.teringat blk pulak zaman2 tu.mmg taknak kenang dah tpi sikit sebanyak zaman tulah yg membawa kpd who i am sekarang kan?
So persetankan saja mereka.Tibehhh 😛.
.
Klau scroll ➡️ mau pengsan kau tgk 10 years ago 🤣.cc @nur.azdalia .
#throwback #jejakkasih #fanclub #kipasbelummati #kipassusahmati
Jejak kasih betul2 ni.Tak sangka betul terjejak kasih semula dgn bdk ni.exactly 10 years challenge ni 🤣.Ini antara pengikut setia kaka masa mula2 mengusahakan fc dlu.kita je tau apa yg berlaku sehingga pada akhirnya kita pun da takde dlm fc tu.Kisahnya ada diselitkan sikit dlm tele Kipas Belum Mati aritu.
.
Terima kasih @heyzelaiyra sbb masih sudi mengingati kak Lynn.kak Lynn tau bkn kaka masa tu 😆.byk benda kita sembang tgh2 hujan lebat tadi.teringat blk pulak zaman2 tu.mmg taknak kenang dah tpi sikit sebanyak zaman tulah yg membawa kpd who i am sekarang kan?
So persetankan saja mereka.Tibehhh 😛.
.
Klau scroll ➡️ mau pengsan kau tgk 10 years ago 🤣.cc @nur.azdalia .
#throwback #jejakkasih #fanclub #kipasbelummati #kipassusahmati
Salam Sabtu semua! ✌ Ada yang dah sampai kat PBAKL 2019?
.
Tiap kali ada Hadzuki, muka Kiryuu mesti jadi merah sebab malu. Kenapa eh? Ke... dia suka kat Hadzuki? 🤔
.
Haa kalau nak tahu, mari beli komik one-shot baru ni kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat booth KGS di PBAKL 2019 🙆
.
#ohisamanikiss #SinarKucupanBuatmu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Salam Sabtu semua! ✌ Ada yang dah sampai kat PBAKL 2019?
.
Tiap kali ada Hadzuki, muka Kiryuu mesti jadi merah sebab malu. Kenapa eh? Ke... dia suka kat Hadzuki? 🤔
.
Haa kalau nak tahu, mari beli komik one-shot baru ni kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat booth KGS di PBAKL 2019 🙆
.
#ohisamanikiss #SinarKucupanBuatmu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Complete sudah collection komik seram aku "Siri Aku Dengar Kat" dari hostel sampai lah yang paling latest hotel yang aku grab dekat #klibf2019 diantara reason Aku follow Siri Aku dengar ni sbbnya bukan saje baca cerita hantu malah ada selingan games mcm puzzle,cari brg yg tersembunyi,fakta dan info menarik,that's why aku follow.Banyak lagi yang akan dikeluarkan oleh @gempak_starz @gempakstarzmalay Siri Aku Dengar ni..stay tuned!! Thank you @gempak_starz #KGS #KipasSusahMati #gempakstarz #gempak_starz
#gempakstarzmalay #kadokawagempakstarz #mycollection #koleksiperibadi #komikseram #komikserammalaysia #gempakstarzcollection #gempakstarzgallery #gempakstarzcomic #komikgempakstarz #komikseramgempakstarz
Complete sudah collection komik seram aku "Siri Aku Dengar Kat" dari hostel sampai lah yang paling latest hotel yang aku grab dekat #klibf2019 diantara reason Aku follow Siri Aku dengar ni sbbnya bukan saje baca cerita hantu malah ada selingan games mcm puzzle,cari brg yg tersembunyi,fakta dan info menarik,that's why aku follow.Banyak lagi yang akan dikeluarkan oleh @gempak_starz @gempakstarzmalay Siri Aku Dengar ni..stay tuned!! Thank you @gempak_starz #KGS #KipasSusahMati #gempakstarz #gempak_starz
#gempakstarzmalay #kadokawagempakstarz #mycollection #koleksiperibadi #komikseram #komikserammalaysia #gempakstarzcollection #gempakstarzgallery #gempakstarzcomic #komikgempakstarz #komikseramgempakstarz
"Kalaulah..."
.
Semua orang pernah terfikir macam ni, tapi apa kan daya? 😕 Kita tak boleh putar balik masa. Ke... boleh sebenarnya? 🤔
.
#bungaapilihatdaribawahatausisi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #quotes #malaysia #MEDTeam
"Kalaulah..."
.
Semua orang pernah terfikir macam ni, tapi apa kan daya? 😕 Kita tak boleh putar balik masa. Ke... boleh sebenarnya? 🤔
.
#bungaapilihatdaribawahatausisi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #quotes #malaysia #MEDTeam
Betul kami bukan lalang,bukan spy,bukan muka muka sama je.. tapi kami support each other.. kamk x suka banding-bandingkan artis,laga-lagakan artis oh artis aku lagi hebat artis kau sedih! Sedangkan artis pon support satu sama lain.. im honoured get to know each and every single person in this picture.. semua sporting,supportive x kira artis kau top atau x.. love u guys poreber
.
.
#Repost @lynndasharudin
• • • • •
Kipas Susah Mati 🤣.Brought up dgn FC mcm nilah,mana2 je kekawan muka-muka sama.Some people ckp lalang sbb bole ada kt mana2 artis pun.But the truth is kita support each other je.kdg bukan sbb minat pun.Cth nya mula2 kita support artis dia sbb kwn kita yg ‘jaga’,pastu nti dia pulak support artis kita.Mcm tulah.Lagi2 bila manage artis,lagilah networking kena strong.Nak pujuk kwn2 ikut support produk2 artis kita.Nak sombong2,ego2 mmg lamberttt lagi 🙄.
.
Sepatah kata kita kpd seseorang, ‘nak buat org benci kita senang.kita tak buat apa2 pun org benci.tapi nak buat org suka,hormat dan syg kita,itu susah.’
.
Fanclub @joebazli Joedohku FC 🤣. @zaharzbubu sukalah tu 😏.
.
#kipassusahmati #kipasbelummati #fanclub #joebazli #simpansedikitrindu #missmanagerinaction
Betul kami bukan lalang,bukan spy,bukan muka muka sama je.. tapi kami support each other.. kamk x suka banding-bandingkan artis,laga-lagakan artis oh artis aku lagi hebat artis kau sedih! Sedangkan artis pon support satu sama lain.. im honoured get to know each and every single person in this picture.. semua sporting,supportive x kira artis kau top atau x.. love u guys poreber
.
.
#Repost @lynndasharudin
• • • • •
Kipas Susah Mati 🤣.Brought up dgn FC mcm nilah,mana2 je kekawan muka-muka sama.Some people ckp lalang sbb bole ada kt mana2 artis pun.But the truth is kita support each other je.kdg bukan sbb minat pun.Cth nya mula2 kita support artis dia sbb kwn kita yg ‘jaga’,pastu nti dia pulak support artis kita.Mcm tulah.Lagi2 bila manage artis,lagilah networking kena strong.Nak pujuk kwn2 ikut support produk2 artis kita.Nak sombong2,ego2 mmg lamberttt lagi 🙄.
.
Sepatah kata kita kpd seseorang, ‘nak buat org benci kita senang.kita tak buat apa2 pun org benci.tapi nak buat org suka,hormat dan syg kita,itu susah.’
.
Fanclub @joebazli Joedohku FC 🤣. @zaharzbubu sukalah tu 😏.
.
#kipassusahmati #kipasbelummati #fanclub #joebazli #simpansedikitrindu #missmanagerinaction
Hallo! 🤗 Korang sihat?
.
Komik Siri Jangan Tutup Lampu dah keluarkan banyak kisah seram dari pelbagai negara. Kali ni giliran Deutschland (Jerman) pula! 🙌 Korang mesti nak sangat tahu fasal kisah seram kat Jerman, kan? 😆
.
Dapatkannya sekarang kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di booth kami kat PBAKL 2019~✌
.
#SiriJanganTutupLampu #Jerman #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #komikseram #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Hallo! 🤗 Korang sihat?
.
Komik Siri Jangan Tutup Lampu dah keluarkan banyak kisah seram dari pelbagai negara. Kali ni giliran Deutschland (Jerman) pula! 🙌 Korang mesti nak sangat tahu fasal kisah seram kat Jerman, kan? 😆
.
Dapatkannya sekarang kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di booth kami kat PBAKL 2019~✌
.
#SiriJanganTutupLampu #Jerman #KipasSusahMati #KGS #Gempakstarz #kadokawagempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #komikseram #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Selamat pagi kipas-susah-mati KGS! 🤗 Tengah belek-belek buku kat PBAKL 2019 ke tu? Atau korang pergi petang nanti? 😆
.
Admin saja nak ingatkan yang komik Siri X-Venture Akademi Exobot volum 13 dah keluar~ Bukan tu je, korang boleh dapatkannya di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di reruai-reruai kami di PBAKL! 🙌
.
Alang-alang dah beli tu, bolehlah dapatkan tandatangan Samu hari Sabtu, 6 April nanti kat booth KGS di Dewan Tun Razak 4 pada pukul 11.00 - 11.45 pagi~ ❤ Datang tau! 👍
.
#XVentureAkademiExobot #XVenture #AirTeam #Samu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #LearnMore #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Selamat pagi kipas-susah-mati KGS! 🤗 Tengah belek-belek buku kat PBAKL 2019 ke tu? Atau korang pergi petang nanti? 😆
.
Admin saja nak ingatkan yang komik Siri X-Venture Akademi Exobot volum 13 dah keluar~ Bukan tu je, korang boleh dapatkannya di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di reruai-reruai kami di PBAKL! 🙌
.
Alang-alang dah beli tu, bolehlah dapatkan tandatangan Samu hari Sabtu, 6 April nanti kat booth KGS di Dewan Tun Razak 4 pada pukul 11.00 - 11.45 pagi~ ❤ Datang tau! 👍
.
#XVentureAkademiExobot #XVenture #AirTeam #Samu #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #LearnMore #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
It's been almost a month since I'd collected these pocket tissue. Managed to collect 20 designs. Baru ada masa nak susun² amik gambar.

#gottacatchemall #hellokittyjunkiemalaysia #hellokittyjunkie #sayasukahellokitty #peminathellokitty #hellokittycollector #pockettissue #hellokittypockettissue #tisu #tisupoket #diehardfan #kipassusahmati #matilanak #kumpul #sayasuka
It's been almost a month since I'd collected these pocket tissue. Managed to collect 20 designs. Baru ada masa nak susun² amik gambar.

#gottacatchemall #hellokittyjunkiemalaysia #hellokittyjunkie #sayasukahellokitty #peminathellokitty #hellokittycollector #pockettissue #hellokittypockettissue #tisu #tisupoket #diehardfan #kipassusahmati #matilanak #kumpul #sayasuka
Hai korang! 🤗 Siapa kat sini pencinta kucing macam admin?🐱
.
Nishiki dah keluarkan 'Lawak Pasal Meow' volum ke-7, tahu? Haa, korang bolehlah dapatkan komik ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat PBAKL di booth kitorang! ❤
.
PS: Hari Sabtu bersamaan 6 April nanti Nishiki akan datang ke booth KGS untuk Sesi Autograf pukul 2.00 petang. Nanti datanglah, ya? Sampai pukul 2.45 petang je, tahu? 😉
.
#LawakPasalMeow #Nishiki #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Hai korang! 🤗 Siapa kat sini pencinta kucing macam admin?🐱
.
Nishiki dah keluarkan 'Lawak Pasal Meow' volum ke-7, tahu? Haa, korang bolehlah dapatkan komik ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau kat PBAKL di booth kitorang! ❤
.
PS: Hari Sabtu bersamaan 6 April nanti Nishiki akan datang ke booth KGS untuk Sesi Autograf pukul 2.00 petang. Nanti datanglah, ya? Sampai pukul 2.45 petang je, tahu? 😉
.
#LawakPasalMeow #Nishiki #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #Komik #koleksikomik #VersiBM #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Kipas Susah Mati 🤣.Brought up dgn FC mcm nilah,mana2 je kekawan muka-muka sama.Some people ckp lalang sbb bole ada kt mana2 artis pun.But the truth is kita support each other je.kdg bukan sbb minat pun.Cth nya mula2 kita support artis dia sbb kwn kita yg ‘jaga’,pastu nti dia pulak support artis kita.Mcm tulah.Lagi2 bila manage artis,lagilah networking kena strong.Nak pujuk kwn2 ikut support produk2 artis kita.Nak sombong2,ego2 mmg lamberttt lagi 🙄.
.
Sepatah kata kita kpd seseorang, ‘nak buat org benci kita senang.kita tak buat apa2 pun org benci.tapi nak buat org suka,hormat dan syg kita,itu susah.’
.
Fanclub @joebazli Joedohku FC 🤣. @zaharzbubu sukalah tu 😏.
.
#kipassusahmati #kipasbelummati #fanclub #joebazli #simpansedikitrindu #missmanagerinaction
Kipas Susah Mati 🤣.Brought up dgn FC mcm nilah,mana2 je kekawan muka-muka sama.Some people ckp lalang sbb bole ada kt mana2 artis pun.But the truth is kita support each other je.kdg bukan sbb minat pun.Cth nya mula2 kita support artis dia sbb kwn kita yg ‘jaga’,pastu nti dia pulak support artis kita.Mcm tulah.Lagi2 bila manage artis,lagilah networking kena strong.Nak pujuk kwn2 ikut support produk2 artis kita.Nak sombong2,ego2 mmg lamberttt lagi 🙄.
.
Sepatah kata kita kpd seseorang, ‘nak buat org benci kita senang.kita tak buat apa2 pun org benci.tapi nak buat org suka,hormat dan syg kita,itu susah.’
.
Fanclub @joebazli Joedohku FC 🤣. @zaharzbubu sukalah tu 😏.
.
#kipassusahmati #kipasbelummati #fanclub #joebazli #simpansedikitrindu #missmanagerinaction
Upgrade sket!!! Ehh, upgrade byk ni... dr wand #bellatrixlestrange 2016 ritu, bjaya dpt #theelderwand #dumbledore ‘s wand utk 2019 ni.. hahahha.. #harrypotter #kipassusahmati #diehardfan #warnerbrosstudios & #universalstudio
Upgrade sket!!! Ehh, upgrade byk ni... dr wand #bellatrixlestrange 2016 ritu, bjaya dpt #theelderwand #dumbledore ‘s wand utk 2019 ni.. hahahha.. #harrypotter #kipassusahmati #diehardfan #warnerbrosstudios & #universalstudio
Salam Isnin! 😊 Hari ni hari keempat PBAKL 2019 jadi siapa yang tak pergi lagi tu jangan tunggu lama-lama. Minggu ni last, tahu?😉
.
Apa jadi kalau tiba-tiba ada pari-pari muncul depan mata? 🦋 Apa cerita pula bila seorang gadis berjiran dengan lelaki famous? 🎸 Selamilah pengalaman menarik ni dari dua karya Foong Zin Yi ni! ❤
.
Boleh dapatkan kedua-duanya di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau boleh singgah booth KGS di PBAKL 2019 sebelum stok habis! 😆
.
#NakBoyfriendSatu #IdolaKacakSebelahKondo #FoongZinYi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #MagicBean #MagicBeanCottonCandy #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Salam Isnin! 😊 Hari ni hari keempat PBAKL 2019 jadi siapa yang tak pergi lagi tu jangan tunggu lama-lama. Minggu ni last, tahu?😉
.
Apa jadi kalau tiba-tiba ada pari-pari muncul depan mata? 🦋 Apa cerita pula bila seorang gadis berjiran dengan lelaki famous? 🎸 Selamilah pengalaman menarik ni dari dua karya Foong Zin Yi ni! ❤
.
Boleh dapatkan kedua-duanya di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau boleh singgah booth KGS di PBAKL 2019 sebelum stok habis! 😆
.
#NakBoyfriendSatu #IdolaKacakSebelahKondo #FoongZinYi #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #MagicBean #MagicBeanCottonCandy #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
He never ceases to amaze me everytime with his remarkable sense of fashion and own uniqueness. Thank you again Dato’ Rizalman for having yet another AMAZEBALLLS Garage Sale this year. 💕

#RizalmanGarageSale
#KipasSusahMati
He never ceases to amaze me everytime with his remarkable sense of fashion and own uniqueness. Thank you again Dato’ Rizalman for having yet another AMAZEBALLLS Garage Sale this year. 💕

#RizalmanGarageSale
#KipasSusahMati
Selamat pagi, semua! 🤗 Hari Ahad ni mesti ramai pergi PBAKL 2019, kan? Ke ada yang pergi untuk kali kedua?🤔😂
.
Semalam admin nampak ramai pengunjung beli komik Siri X-Venture. Jadi hari ni, ketua Solar Team yang lukis Siri X-Venture Era Jelajah Ulung, Tadatada ada mesej untuk korang! 🙆
.
Hari ni pun singgahlah lagi ke booth kami di Dewan Tun Razak 4 dan tambah koleksi komik korang, ya! 😆
.
#XVenture #LearnMore #Tadatada #SolarTeam #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca#malaysia #MEDTeam
Selamat pagi, semua! 🤗 Hari Ahad ni mesti ramai pergi PBAKL 2019, kan? Ke ada yang pergi untuk kali kedua?🤔😂
.
Semalam admin nampak ramai pengunjung beli komik Siri X-Venture. Jadi hari ni, ketua Solar Team yang lukis Siri X-Venture Era Jelajah Ulung, Tadatada ada mesej untuk korang! 🙆
.
Hari ni pun singgahlah lagi ke booth kami di Dewan Tun Razak 4 dan tambah koleksi komik korang, ya! 😆
.
#XVenture #LearnMore #Tadatada #SolarTeam #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca#malaysia #MEDTeam
Tak tahu nak pilih mana satu? Istikarah la jawapan dia😉
.
#rantaupanjang #zonbebascukai #terengganu #ganurian #igers #myvi #perodua #girl #girls #choices #whichone #malindoair #flippers #freegst #sst #tax @andibernadee #kipassusahmati #solo #kerbau
Tak tahu nak pilih mana satu? Istikarah la jawapan dia😉
.
#rantaupanjang #zonbebascukai #terengganu #ganurian #igers #myvi #perodua #girl #girls #choices #whichone #malindoair #flippers #freegst #sst #tax @andibernadee #kipassusahmati #solo #kerbau
Thank you Star sbb blanja sy mkn hritu 😭❤ May God always bless your journey as a badminton player and I pray for the best for your studies and badminton! 💅💅💅 #kipassusahmati #StarEleng⭐️
Thank you Star sbb blanja sy mkn hritu 😭❤ May God always bless your journey as a badminton player and I pray for the best for your studies and badminton! 💅💅💅 #kipassusahmati #StarEleng⭐️
Salam pagi Sabtu! 🤗 Admin dalam perjalanan ke PWTC ni. Ada yang dah sampai ke?🤔
.
Pagi ni Kaoru dari team Candy Factory ada mesej untuk korang tentang komik terkini 'Siri Candy' jilid 32! ❤ Apa pula kisah Candy Jem kali ni ya?
.
Untuk pengetahuan korang, esok team Candy Factory ada buat Sesi Autograf di @kinokuniyamalaysia pada pukul 2.00 - 3.00 petang sempena Candy Year! 🙌🎊 Jadi siapa yang dah singgah PBAKL bolehlah pergi KLCC pula! 💃
.
#Candy #LearnMore #Kaoru #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Salam pagi Sabtu! 🤗 Admin dalam perjalanan ke PWTC ni. Ada yang dah sampai ke?🤔
.
Pagi ni Kaoru dari team Candy Factory ada mesej untuk korang tentang komik terkini 'Siri Candy' jilid 32! ❤ Apa pula kisah Candy Jem kali ni ya?
.
Untuk pengetahuan korang, esok team Candy Factory ada buat Sesi Autograf di @kinokuniyamalaysia pada pukul 2.00 - 3.00 petang sempena Candy Year! 🙌🎊 Jadi siapa yang dah singgah PBAKL bolehlah pergi KLCC pula! 💃
.
#Candy #LearnMore #Kaoru #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #VersiBM #Komik #koleksikomik #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #MEDTeam
Siapa dah pergi PBAKL 2019 kat PWTC? Harini dah start! Meriah tauu kat sana.
.
Ni admin nak share mesej @keith_chong_ tentang komik terkininya 'Lawak Kampus' jilid 34!!! Apa tunggu lagi, tekanlah butang PLAY!
.
Sesi Autografi Keith esok berlangsung pada pukul 3.00 - 3.45 petang ya di reruai Gempak Starz di Dewan Tun Razak 4: no. 4034-4035, 4037-4044 dan pada pukul 1.00 - 2.00 petang di reruai Popular Bookstore di Dewan Tun Hussein Onn. Jangan terlepas, tahu! 😁
.
#LawakKampus #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz ##LawakKampus #koleksikomik #MEDTeam #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia
Siapa dah pergi PBAKL 2019 kat PWTC? Harini dah start! Meriah tauu kat sana.
.
Ni admin nak share mesej @keith_chong_ tentang komik terkininya 'Lawak Kampus' jilid 34!!! Apa tunggu lagi, tekanlah butang PLAY!
.
Sesi Autografi Keith esok berlangsung pada pukul 3.00 - 3.45 petang ya di reruai Gempak Starz di Dewan Tun Razak 4: no. 4034-4035, 4037-4044 dan pada pukul 1.00 - 2.00 petang di reruai Popular Bookstore di Dewan Tun Hussein Onn. Jangan terlepas, tahu! 😁
.
#LawakKampus #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz ##LawakKampus #koleksikomik #MEDTeam #PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia
Untuk my Loved ones, Adik, Kakak, & my Littles kelip - kelip,
.
In Shaa Allah, you will be given so much love one day that you will forget about any heartbreaks you suffered.

Pray and be patience. 
Ada aku di sini 🖤.
.
#cintadia #kelipkelip
#kipassusahmati #kinship #candycrush
#bulatangembira #sugarrush #littlewhile #mycircle

22 Rejab 1440H.
Untuk my Loved ones, Adik, Kakak, & my Littles kelip - kelip,
.
In Shaa Allah, you will be given so much love one day that you will forget about any heartbreaks you suffered.

Pray and be patience.
Ada aku di sini 🖤.
.
#cintadia #kelipkelip
#kipassusahmati #kinship #candycrush
#bulatangembira #sugarrush #littlewhile #mycircle

22 Rejab 1440H.
PBAKL 2019
No. 4034-4035, 4037-4044 Dewan Tun Razak 4, PWTC
.
Salam Jumaat penuh berkat! Ada yang dah pergi PWTC untuk PBAKL 2019 ke? 🤔😗
.
Kalau ada tu singgahlah booth kitorang kat Dewan Tun Razak 4. Ada banyak promosi spesel untuk semua! Yang penting murah murah murah MURAHHH! 😛 Boleh slide gambar kat atas kalau nak tahu apa promosinya! ☝ Jeng Jeng Jenggg! 😝
.
Jangan lupa ajak family, saudara-mara, kawan-kawan semua ke booth kami ya! 💛🤗
.
#PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #PWTC #LawakKampus #Komik #NovelRingan #MagicBean #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
PBAKL 2019
No. 4034-4035, 4037-4044 Dewan Tun Razak 4, PWTC
.
Salam Jumaat penuh berkat! Ada yang dah pergi PWTC untuk PBAKL 2019 ke? 🤔😗
.
Kalau ada tu singgahlah booth kitorang kat Dewan Tun Razak 4. Ada banyak promosi spesel untuk semua! Yang penting murah murah murah MURAHHH! 😛 Boleh slide gambar kat atas kalau nak tahu apa promosinya! ☝ Jeng Jeng Jenggg! 😝
.
Jangan lupa ajak family, saudara-mara, kawan-kawan semua ke booth kami ya! 💛🤗
.
#PBAKL2019 #MalaysiaMembaca #malaysia #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Gempakstarz #PWTC #LawakKampus #Komik #NovelRingan #MagicBean #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Selamat hari Khamis semua! Kabare? Waras? 🎃🎃
.
Admin ada soalan ni. Korang pernah alami kejadian mistik tak masa naik lif? Huuuu 👻👻👻
.
 Siri 'Aku Dengar Kat...' dah terbitkan komik terkini tentang pengalaman2 menakutkan berkaitan lif! 👹 Jadi siapa nak tahu apa rasanya bila duduk dalam lif sorang2? Dapatkan komik ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com sebelum terlepas! 🏃🏻💨
.
Psst, kalau nak tahu nilah dia komik artis Siri Aku Dengar untuk kali ni. Korang kenal tak siapa? 🤔
.
#SiriAkuDengar #komikseram #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #malaysia #photooftheday #MEDTeam
Selamat hari Khamis semua! Kabare? Waras? 🎃🎃
.
Admin ada soalan ni. Korang pernah alami kejadian mistik tak masa naik lif? Huuuu 👻👻👻
.
Siri 'Aku Dengar Kat...' dah terbitkan komik terkini tentang pengalaman2 menakutkan berkaitan lif! 👹 Jadi siapa nak tahu apa rasanya bila duduk dalam lif sorang2? Dapatkan komik ni di Online Store kami: shop.gempakstarz.com sebelum terlepas! 🏃🏻💨
.
Psst, kalau nak tahu nilah dia komik artis Siri Aku Dengar untuk kali ni. Korang kenal tak siapa? 🤔
.
#SiriAkuDengar #komikseram #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #malaysia #photooftheday #MEDTeam
Salam semua! Siapa kat sini suka gula-gula macam admin, angkat tangan! Hehe~ 🍭🤤
.
Siri Candy Cuties dah masuk volum ke-7! Yeay! 🍬🍬 Kali ni ada cerita fasal hantu, Halloween, puntianak dan macam-macam lagi~👻
.
Apa? Malas nak keluar? Haa tengok kat Online Store kami je: shop.gempakstarz.com #jangantengokjebelijugak😝
.
#CandyCuties #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz#Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #LearnMore #malaysia #MEDTeam
Salam semua! Siapa kat sini suka gula-gula macam admin, angkat tangan! Hehe~ 🍭🤤
.
Siri Candy Cuties dah masuk volum ke-7! Yeay! 🍬🍬 Kali ni ada cerita fasal hantu, Halloween, puntianak dan macam-macam lagi~👻
.
Apa? Malas nak keluar? Haa tengok kat Online Store kami je: shop.gempakstarz.com #jangantengokjebelijugak😝
.
#CandyCuties #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz#Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #LearnMore #malaysia #MEDTeam
Hai semua! Hari ni ada tak yang 'pishang' tak tau nak buat apa? 🤔Admin ada cadangan untuk aktiviti korang hari ni. 😉
.
Cer baca volum ke-8 komik 'Bila Abang Perasan Hensem' ni! 👦🏻 #seriusKelakar 
Macam2 gelagat Kacang yang nak belajar jadi hensem ni dengan kawan dia Labu! 😝
.
Kalau malas nak keluar boleh beli kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com
.
#BilaAbangPerasanHensem #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #malaysia #MEDTeam
Hai semua! Hari ni ada tak yang 'pishang' tak tau nak buat apa? 🤔Admin ada cadangan untuk aktiviti korang hari ni. 😉
.
Cer baca volum ke-8 komik 'Bila Abang Perasan Hensem' ni! 👦🏻 #seriusKelakar
Macam2 gelagat Kacang yang nak belajar jadi hensem ni dengan kawan dia Labu! 😝
.
Kalau malas nak keluar boleh beli kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com
.
#BilaAbangPerasanHensem #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #malaysia #MEDTeam
Apa khabar kipas-susah-mati sekalian?🤗 Dah bangun tidur ke belum? Taulah tengah cuti sekolah ni.😝
.
Sebelum ni KGS ada keluarkan kompilasi komik dari majalah Gempak, kan? Haa sekarang, kitorang keluarkan kompilasi komik dari Gempak dan Utopia pulak! Yey~ 😚🎊🎉
.
Tunggu apa lagi tu? Cepat rembat sekarang di Online Store kami: shop.gempakstarz.com sebelum orang lain rembat dulu!🙊
.
#KomikGempak #Gempakstarz #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #koleksikomik #MEDTeam
Apa khabar kipas-susah-mati sekalian?🤗 Dah bangun tidur ke belum? Taulah tengah cuti sekolah ni.😝
.
Sebelum ni KGS ada keluarkan kompilasi komik dari majalah Gempak, kan? Haa sekarang, kitorang keluarkan kompilasi komik dari Gempak dan Utopia pulak! Yey~ 😚🎊🎉
.
Tunggu apa lagi tu? Cepat rembat sekarang di Online Store kami: shop.gempakstarz.com sebelum orang lain rembat dulu!🙊
.
#KomikGempak #Gempakstarz #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #koleksikomik #MEDTeam
Pagi semua!🤗 Hari ahad ni korang ada apa-apa plan ke? Plan admin hari ni nak beritahu korang sesuatu.
.
Kepada semua peminat Hyouka, komik volum yang ke-11 dah ada kat pasaran!🕵
.
Jadi korang curilah masa sikit dan beli komik ni kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com. Atau alang-alang tengah keluar tu singgahlah kedai buku sekejap dan dapatkannya! 😋
.
#hyouka #HonobuYonezawa #TASKOHNA #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Pagi semua!🤗 Hari ahad ni korang ada apa-apa plan ke? Plan admin hari ni nak beritahu korang sesuatu.
.
Kepada semua peminat Hyouka, komik volum yang ke-11 dah ada kat pasaran!🕵
.
Jadi korang curilah masa sikit dan beli komik ni kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com. Atau alang-alang tengah keluar tu singgahlah kedai buku sekejap dan dapatkannya! 😋
.
#hyouka #HonobuYonezawa #TASKOHNA #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Auchhhh...smpi mcmni skali journey @dxishz 😱😱😱
Balik tumpang skali ngn @asad.motawh 
Mula2 dah tragedi...bas smpi lambat...show dah habis...Allah ganti rezki lebih baik...alhamdulillah
Happy sgt le tu 😊😍
Rezki kamu la syg...take care 😘

#kipassusahmati
#asadxhotlinktanpahad #percayatour #beegoodmusic #hiburantanpahad #musictanpahad #asadious #asadmotawh
Auchhhh...smpi mcmni skali journey @dxishz 😱😱😱
Balik tumpang skali ngn @asad.motawh
Mula2 dah tragedi...bas smpi lambat...show dah habis...Allah ganti rezki lebih baik...alhamdulillah
Happy sgt le tu 😊😍
Rezki kamu la syg...take care 😘

#kipassusahmati
#asadxhotlinktanpahad #percayatour #beegoodmusic #hiburantanpahad #musictanpahad #asadious #asadmotawh
Salam Sabtu! Sihat semua? Hari ni admin ada berita gembira! 😍
.
Pernah dengar manga 'Orange' tak? Ala kisah 5 sahabat yang penuh dengan suka duka tu.  Berita baiknya, volum pertama yang dinanti-nantikan dah keluar! 🍊
.
Haa, tunggu apa lagi? Cepat klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan dapatkannya sebelum terlambat! 🏃🏻💨
.
Jangan lupa share page ni kat kawan-kawan korang tau! 😉😘
.
#orange #IchigoTakano #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Salam Sabtu! Sihat semua? Hari ni admin ada berita gembira! 😍
.
Pernah dengar manga 'Orange' tak? Ala kisah 5 sahabat yang penuh dengan suka duka tu. Berita baiknya, volum pertama yang dinanti-nantikan dah keluar! 🍊
.
Haa, tunggu apa lagi? Cepat klik ke Online Store kami: shop.gempakstarz.com dan dapatkannya sebelum terlambat! 🏃🏻💨
.
Jangan lupa share page ni kat kawan-kawan korang tau! 😉😘
.
#orange #IchigoTakano #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Hai! 🤗
Korang tahu kan KGS ada terbitkan manga adaptasi filem 'Budak Serigala, Ame dan Yuki' karya Mamoru Hosoda tu? 🐺 Admin nak maklumkan yang ketiga-tiga volum dah keluar! Yeay! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
.
Dapatkan kesemua volum kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com. Beli tau, jangan tak beli. Nanti habis stok kempunan pula. Hehe 😋
.
#budakserigalaamedanyuki #MamoruHosoda #Yu #wolfchildren #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Hai! 🤗
Korang tahu kan KGS ada terbitkan manga adaptasi filem 'Budak Serigala, Ame dan Yuki' karya Mamoru Hosoda tu? 🐺 Admin nak maklumkan yang ketiga-tiga volum dah keluar! Yeay! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
.
Dapatkan kesemua volum kat Online Store kami: shop.gempakstarz.com. Beli tau, jangan tak beli. Nanti habis stok kempunan pula. Hehe 😋
.
#budakserigalaamedanyuki #MamoruHosoda #Yu #wolfchildren #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #MEDTeam
Sape ada komik ni,, Helios Eclipse.. Nak beliii..!! Nak kumpul balik.. .
.
Koleksi aku dah hilaang😭😭😭.. Bukan hilang tapiii.. Xsempat nk simpan da kne jual
.
.
Atas factor pindah randah
.
.
.
P/s : koleksi aku yg pertama kot (Ohh my poor things.. Waaa 😭😭)
.
.
#komikhelioseclipse #helioseclipse #helios #mineko #soileh #sapeadajual #komikmalaysia #kaoru #gilerkomik #gempakstarz #KipasSusahMati
Sape ada komik ni,, Helios Eclipse.. Nak beliii..!! Nak kumpul balik.. .
.
Koleksi aku dah hilaang😭😭😭.. Bukan hilang tapiii.. Xsempat nk simpan da kne jual
.
.
Atas factor pindah randah
.
.
.
P/s : koleksi aku yg pertama kot (Ohh my poor things.. Waaa 😭😭)
.
.
#komikhelioseclipse #helioseclipse #helios #mineko #soileh #sapeadajual #komikmalaysia #kaoru #gilerkomik #gempakstarz #KipasSusahMati
"Banyak makhluk lain yang tak dapat dilihat dengan mata kasar berkeliaran sekeliling kita."
.
Tragedi reunion, pemburu entiti, sleep paralysis dan percutian yang tak disangkakan.👻 Komik seram oleh pelukis-pelukis berbakat besar Indonesia ni dah ada kat pasaran tau!🙌🙌🙌
.
Bukan senang nak dapatkan komik seram luar negara macam ni kat sini. Malas nak keluar pergi kedai? Beli kat Online Store kami je: shop.gempakstarz.com dan tunggu abg posmen sampai! 📮
.
#gigil #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #komikseram #koleksikomik #Shivers #kompilasikisahseram #MEDTeam
"Banyak makhluk lain yang tak dapat dilihat dengan mata kasar berkeliaran sekeliling kita."
.
Tragedi reunion, pemburu entiti, sleep paralysis dan percutian yang tak disangkakan.👻 Komik seram oleh pelukis-pelukis berbakat besar Indonesia ni dah ada kat pasaran tau!🙌🙌🙌
.
Bukan senang nak dapatkan komik seram luar negara macam ni kat sini. Malas nak keluar pergi kedai? Beli kat Online Store kami je: shop.gempakstarz.com dan tunggu abg posmen sampai! 📮
.
#gigil #KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #VersiBM #Gempakstarz #komikseram #koleksikomik #Shivers #kompilasikisahseram #MEDTeam
'Izinkanku Makan Pankreasmu 01'
.
"Saya nak makan pankreas awak."
Hubungan unik yang terjalin secara kebetulan antara 'aku' dan Sakura.
.
Komik adaptasi novel ringan meruntum jiwa dari Yoru Sumino dan Izumi Kirihara yang telah mencatat 800,000 cetakan & mendapat tempat pertama dalam Carta Tahunan Oricon 2017.
.
Siapa yang berminat boleh dapatkan di Online Store kami: shop.gempakstarz.com 😆✌
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #Futabasha #IWannaEatYourPancreas #YoruSumino #IzumiKirihara #MEDTeam
'Izinkanku Makan Pankreasmu 01'
.
"Saya nak makan pankreas awak."
Hubungan unik yang terjalin secara kebetulan antara 'aku' dan Sakura.
.
Komik adaptasi novel ringan meruntum jiwa dari Yoru Sumino dan Izumi Kirihara yang telah mencatat 800,000 cetakan & mendapat tempat pertama dalam Carta Tahunan Oricon 2017.
.
Siapa yang berminat boleh dapatkan di Online Store kami: shop.gempakstarz.com 😆✌
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #koleksikomik #Futabasha #IWannaEatYourPancreas #YoruSumino #IzumiKirihara #MEDTeam
Haha masa mula2 minat dolu😂minat sgt2 ni smpai sggup DM artis~sorry kalau DM ni mengganggu awak suatu ketika dlu @farahdhiya_fd 💕😆 #kipassusahmati #fangirl #teamfarahdhiya #throwback #pemenat
Haha masa mula2 minat dolu😂minat sgt2 ni smpai sggup DM artis~sorry kalau DM ni mengganggu awak suatu ketika dlu @farahdhiya_fd 💕😆 #kipassusahmati #fangirl #teamfarahdhiya #throwback #pemenat
'Terperangkap di Anteseden'
.
Dari plot bunga-bunga bertukar thriller. Dari kehidupan biasa, terperangkap pula dalam paradoks berulang!
.
Apa rasanya bila terperangkap dalam masa lalu? Untuk keluar, dalang pembunuh harus dihentikan!
.
Novel ringan terkini penulis muda @koci.iqbalrafiuddin dah ada di pasaran! Dapatkan sekarang di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan! 🤗😁
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #NovelRingan #VersiBM #MagicBean #Gempakstarz #IqbalRafiuddin #MEDTeam
'Terperangkap di Anteseden'
.
Dari plot bunga-bunga bertukar thriller. Dari kehidupan biasa, terperangkap pula dalam paradoks berulang!
.
Apa rasanya bila terperangkap dalam masa lalu? Untuk keluar, dalang pembunuh harus dihentikan!
.
Novel ringan terkini penulis muda @koci.iqbalrafiuddin dah ada di pasaran! Dapatkan sekarang di Online Store kami: shop.gempakstarz.com atau di kedai buku berdekatan! 🤗😁
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #NovelRingan #VersiBM #MagicBean #Gempakstarz #IqbalRafiuddin #MEDTeam
Dan tentulah komik-komik under brand Gempak Starz macam...
.
Lawak Kampus, Under 18, Siri Komik Gempak, Bila Abang Perasan Hensem, Lawak Pasal Meow, Hope, Roger! Roger!, Lawak Pop Gang, Lawak Shabu Shabu dan banyak lagi! 🐸💀😂
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Dan tentulah komik-komik under brand Gempak Starz macam...
.
Lawak Kampus, Under 18, Siri Komik Gempak, Bila Abang Perasan Hensem, Lawak Pasal Meow, Hope, Roger! Roger!, Lawak Pop Gang, Lawak Shabu Shabu dan banyak lagi! 🐸💀😂
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Bukan tu je, KGS pun ada keluarkan judul Learn More spesel untuk komik pendidikan! 🎓📖 Korang tahu tak fasal ni? Antara siri yang ada ialah...
.
X-Venture, Candy, Putera, Kisah Zulaikha dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Bukan tu je, KGS pun ada keluarkan judul Learn More spesel untuk komik pendidikan! 🎓📖 Korang tahu tak fasal ni? Antara siri yang ada ialah...
.
X-Venture, Candy, Putera, Kisah Zulaikha dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Jangan lupa pula komik-komik terjemahan dari luar negara. Ada banyak variasi dari cerita cinta hinggalah ke cerita seram. 😘😨😎 Antara judul yang kitorang pernah terbitkan ialah...
.
Komik popular seperti Ejen Luar Biasa, Hyouka, Raut Suara, Summer Wars, Love Live!, Budak Serigala Ame dan Yuki, Sword Art Online, Yotsuba&!, komik seram seperti siri Magis Manis Coklat, Warkah Momok, Gigil dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #KomikJepun #KomikShoujo #MEDTeam
Jangan lupa pula komik-komik terjemahan dari luar negara. Ada banyak variasi dari cerita cinta hinggalah ke cerita seram. 😘😨😎 Antara judul yang kitorang pernah terbitkan ialah...
.
Komik popular seperti Ejen Luar Biasa, Hyouka, Raut Suara, Summer Wars, Love Live!, Budak Serigala Ame dan Yuki, Sword Art Online, Yotsuba&!, komik seram seperti siri Magis Manis Coklat, Warkah Momok, Gigil dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #Gempakstarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #KomikJepun #KomikShoujo #MEDTeam
KGS juga ada keluarkan komik seram lokal untuk tatapan korang yang suka cerita berhantu ni. 👻😱 Antaranya:
.
-Siri Aku Dengar
-Siri Jangan Tutup Lampu
-Siri Alam Angker dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #DariAlamAngker #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
KGS juga ada keluarkan komik seram lokal untuk tatapan korang yang suka cerita berhantu ni. 👻😱 Antaranya:
.
-Siri Aku Dengar
-Siri Jangan Tutup Lampu
-Siri Alam Angker dan banyak lagi!
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #DariAlamAngker #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Korang tahu tak KGS pun ada terbitkan novel ringan? 🤔📚 Kalau nak tahu, ni senarai novel ringan yang kitorang keluarkan:
.
1. Novel Lokal
-Magic Bean (Umum)
-Magic Bean Cotton Candy
-Magic Bean Junior
2. Novel Terjemahan
-KADOKAWA
-Futabasha
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #Magic Bean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Korang tahu tak KGS pun ada terbitkan novel ringan? 🤔📚 Kalau nak tahu, ni senarai novel ringan yang kitorang keluarkan:
.
1. Novel Lokal
-Magic Bean (Umum)
-Magic Bean Cotton Candy
-Magic Bean Junior
2. Novel Terjemahan
-KADOKAWA
-Futabasha
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #Magic Bean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Hai semua! Selamat datang ke page X-tra Kadokawa Gempak Starz @gempak_starz! Kat sini kitorang akan update tentang semua komik & novel ringan versi BM. Ada macam-macam komik Gempak Starz, Learn More, terjemahan & novel ringan Magic Bean tau! 😉
.
Sudi-sudikanlah follow dan share page ni, ya! 😁
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Hai semua! Selamat datang ke page X-tra Kadokawa Gempak Starz @gempak_starz! Kat sini kitorang akan update tentang semua komik & novel ringan versi BM. Ada macam-macam komik Gempak Starz, Learn More, terjemahan & novel ringan Magic Bean tau! 😉
.
Sudi-sudikanlah follow dan share page ni, ya! 😁
.
#KipasSusahMati #KGS #kadokawagempakstarz #Komik #NovelRingan #VersiBM #GempakStarz #MagicBean #LawakKampus #koleksikomik #LearnMore #XVenture #Candy #MEDTeam
Cannot move on!
Last night was a dream come true and truly amazingly awesome!
@ctdk was my childhood idol and will forever be! 
I remembered when I first got my UPSR result back in 1997 ( I know I'm old, moving on), I got a straight A's ( bragging) 😅..my mom bought me a cassete ( again,  I'm old) of her album that year, *Cindai* ! It was a gift that will forever be remembered. 
She was an amazing gifted singer next to arwah Sudirman and arwah P. Ramlee. 
Truly honored and blessed to be there yesterday night, to celebrate her last tour here in Malaysia!

#diehardfan #kipassusahmati #idol #concert #cttour #2019 #happy #takbolehmoveon #awesome #amazing #thebest #sitinurhalizaontour
Cannot move on!
Last night was a dream come true and truly amazingly awesome!
@ctdk was my childhood idol and will forever be!
I remembered when I first got my UPSR result back in 1997 ( I know I'm old, moving on), I got a straight A's ( bragging) 😅..my mom bought me a cassete ( again, I'm old) of her album that year, *Cindai* ! It was a gift that will forever be remembered.
She was an amazing gifted singer next to arwah Sudirman and arwah P. Ramlee.
Truly honored and blessed to be there yesterday night, to celebrate her last tour here in Malaysia!

#diehardfan #kipassusahmati #idol #concert #cttour #2019 #happy #takbolehmoveon #awesome #amazing #thebest #sitinurhalizaontour
My happy pills 💊.Seronok bila jumpa kekawan FC seangkatan.Thank u dtg smlm gais.Thank u tolong kaka.Love korang ❤️.
.
#friends #kawankawanyangkitasuka #sidangmedia #fanclubmalaysia #kipassusahmati #kipasbelummati
My happy pills 💊.Seronok bila jumpa kekawan FC seangkatan.Thank u dtg smlm gais.Thank u tolong kaka.Love korang ❤️.
.
#friends #kawankawanyangkitasuka #sidangmedia #fanclubmalaysia #kipassusahmati #kipasbelummati
nasi beriani roket...terbaek👌🏾👌 #portmoto #portmotomania #portmotonthegeng #portmoto_2 #portmotolegend #r1m #r12015hasmyheart #rossifan #kipassusahmati #araihelmet #nasiberianirocket🚀 #melaka #cilipadi #yamahar1 #bikeroninstagram #roda2 #r1malaysianridercommunity #rideon #weekendride #feelings #saturdayfun #chill #jiwapermotoran #retromania
#xblhmoveon 🤩 #kipassusahmati #winloseordraw #itsallornothing 🥺
#xblhmoveon 🤩 #kipassusahmati #winloseordraw #itsallornothing 🥺
#kipassusahmati  #gundam  dan #gshock  jangan tak sambaq... https://ariffmac.com/g-shock-gundam/
#kipassusahmati #gundam dan #gshock jangan tak sambaq... https://ariffmac.com/g-shock-gundam/
Kenangan #kipassusahmati #rare #2k19 #strongertogether #rock #metal #fender #telecaster #fenderoftheday
Kenangan #kipassusahmati #rare #2k19 #strongertogether #rock #metal #fender #telecaster #fenderoftheday
Assalamualaikum 
New customer Favourite.. Oven Baked Mac & Cheese with Smoked Pepperoni

Resepi yang di improvekan,ada 3 jenis Cheese dalam pinggan,cheese lebih,daging lebih... Must Try..Jom LeQUE
#KipasSusahMati Cheese
#LeQUE #melaka #halalfoodinmelaka #mmumelaka #uitmbandarmelaka
Assalamualaikum
New customer Favourite.. Oven Baked Mac & Cheese with Smoked Pepperoni

Resepi yang di improvekan,ada 3 jenis Cheese dalam pinggan,cheese lebih,daging lebih... Must Try..Jom LeQUE
#KipasSusahMati Cheese
#LeQUE #melaka #halalfoodinmelaka #mmumelaka #uitmbandarmelaka

Contik - это обзорщик фото и видео из Инстаграма.