#kipassusahmati

Okay nice.. mission accomplished dapat gak bergambar dengan @azadsyazirarose.. orangnya sempoi and nicelah weyhh.. hehehe #kipassusahmati #smilealways #haveannicedays
@aie.sulong "Tak ada yang jatuh dari langit dengan cuma-cuma" - Abg Aie Sulong #gws #aiesulong #kipassusahmati #fanart #isjasate #satay #sate
Smiley face, beautiful place.
.
#throwback #gengshabab #kipassusahmati #shotonipxs
'Bibliofil' bermaksud orang yang mencintai buku. Jika mengkaji maksudnya secara lebih spesifik ia bermaksud mereka yang mencintai semua aspek buku. Menggemari kandungan buku, kulit buku, aroma buku dan seorang pemgumpul buku tegar.
-
Ciri-ciri seorang 'bibliofil':
-
📚Anda mempunyai dua nafkah buku kegemaran anda. Satu untuk anda dan satu untuk dipinjam jika perlu.(dalam kamus hidup Nurul Syahida, meminjam buku kepada orang lain adalah mimpi ngeri. Segala jenis aspek dia kaji dan beberapa ujian saringan sebelum mendapat kelulusan. My books is my baby!)
-
📚Anda menilai orang berdasar buku yang mereka baca.
(Bukan apa..kalau tengok orang tu baca buku sama dengan kita kira macam jumpa geng lah. Kau boleh nak bercerita pasal buku tu je sampai tahun depan😄)
-
📚Anda menghabiskan banyak masa memikirkan bagaimana untuk menyusun buku anda.
(takda lah selalu,seminggu @ 2 minggu sekali)
-
📚Anda berasa teruja menjumpai kedai buku terpakai.
(Rasanya...Nurul Syahida tak kira kedai buku terpakai @ tidak. Janji namanya kedai buku dia wajib masuk dan membawa pulang sebuah @ dua supaya dia boleh tidur malam😆 azab dia Allah je tau)
-
Motif gambar diatas ialah, saya nak sebuah library sebagai hantaran pakej dengan sebuah kedai buku pun okay👍 Mohon dipertimbangkan😁
#bibliophile#bookworm#bookhunter#bookstagram#bookaddicts#booklover#bookalicious#bookaholics#reader#bibliosmia#ilovebooksmorethanpeople
#rembulantenggelamdiwajahmu bercerita tentang liku kehidupan Ray yang deritanya tiada berpenghujung. Sejak dari kecil dia diuji dengan ujian yang sangat berat untuk dipikul. Menjadi anak yatim piatu, membesar di rumah anak yatim, didera, dipaksa berkerja demi memenuhi nafsu serakah manusia dan dia menjadi sebab kematian sahabat baiknya Diar. Derita yang dia lalui menjadikan Ray seorang budak yang berhati keras, pendendam dan memberontak sehingga dia bertekad melarikan diri dari rumah anak yatim. Ray tidak sudah-sudah menyalahkan takdir. Katanya hidup ini tidak adil.
-
Kenapa dia harus menjadi anak yatim sedangkan orang lain punya ayah dan ibu?
-
Kenapa dia perlu dihantar di rumah anak yatim itu sedangkan masih banyak rumah anak yatim yang lain?
-
Kenapa dia harus menerima kesakitan?
-
Kenapa Diar mati sedangkan Diar orang yang baik?
-
Kenapa memusnahkan mimpi Natan sedangkan Natan orang baik?
-
Kenapa begitu dan kenapa begini menjadi persoalan kepada Ray sehingga dia berumur 60 tahun. Persoalan demi persoalan mula terjawab apabila Ray bertemu dengan lelaki berwajah tenang.
-
#rembulantenggelamdiwajahmu antara buku yang saya ambik masa agak lama untuk habiskan. Bukan sebab buku ni tebal @ membosankan. Tapi...sebab setiap bab dalam buku ni saya cuba hadam dan berfikir perlajaran yang penulis ingin sampaikan. Sudut pandangan saya tentang kehidupan dan ujian hidup mula berubah.
-
Thanks khadijah (geng buku merangkap housemate) sebab suggest buku ni. Khadijah ni #kipassusahmati Tere Liye, so dia angkut saya sekali😅 Berjemaah!! #rembulantenggelamdiwajahmu#tereliye#bookreview#bookstagram#booklover#bookworm#bookaddicts#bookalicious#bookaholics#bookarebea#bibliosmia#bibliophile#reader#ilovebooks#ilovereading#ilovebookmorethanpeople
Respect #seventeenband #kemarin #seventeen #tsunamibanten #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #kipassusahmati #rare #strongertogether #rock #metal #fender #telecaster
The Stage #avengedsevenfold #a7x #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #kipassusahmati #rare #strongertogether #thestage #rock #metal #fender #telecaster 📢 use earphone
#Repost @lin_ariffin
• • • • •
Gadis2 hijab tengok bola, bukan sekadar kipas susah mati chelsea, big fans of football sebenarnya. Imagine diorg bole sembang tactical, formation, history chelsea zaman dulu kala, kenal player2 bola bukan players chelsea je eh fuh mantap 🙌🏿🙌🏿🙌🏿
.
@pu3shahidah @masturrra
.
Dengarkan sekarang di 104.9fm now now
.
#chelsea #kipassusahmati #diehardfans #hijabistatengokbola @chelseafansmalaysia @infochelseamalaysia
Gadis2 hijab tengok bola, bukan sekadar kipas susah mati chelsea, big fans of football sebenarnya. Imagine diorg bole sembang tactical, formation, history chelsea zaman dulu kala, kenal player2 bola bukan players chelsea je eh fuh mantap 🙌🏿🙌🏿🙌🏿
.
@pu3shahidah @masturrra
.
Dengarkan sekarang di 104.9fm now now
.
#chelsea #kipassusahmati #diehardfans #hijabistatengokbola @chelseafansmalaysia @infochelseamalaysia
#SyukurAlhamdulillah malam tadi kakiti @ctdk n #team #SNP Selamat Sampai di #Tanahair.. Welcome Back To #Malaysia ☺️😘😘
@sitizonemy @sitizoneid @sitizonesg
#SitiNurhalizaOnTour
#sitizoners
#malaysia #indonesia #singapore #brunei
#DiehardFan #kipassusahmati
Customer nie mmg betOl #kipassusahmati #KinderBueno nih😅
.
Sekali order 3 box terus hah...tiap kali order mst kinder,xpon kitkat,xpon mix dedua skali mcm ni😁
.
Tenkiu kak Maz sudi repeat order brkali2😘😘
.
Jom wasap link bawah nie utk order 👇
Www.wasap.my/60123694754/Hai.Brownieskedutssbynaqiyra
.
#brownieskedutssbynaqiyra #browniesLavenderHeights #browniesSenawang #browniesSeremban #OreoAlmondChoc #AlmondChoc #goodieskawen #goodies #bestbrownies #brownieskedut #browniessedap #kekbirthdaySeremban #kekbirthdaySenawang #kekkawen #birthdaybrownies #birthdaycake #lavenderheights #lavenderheightssenawang #senawangbakers #serembanbakers
We're SITIZONERS and we ❤ our QUEEN @ctdk so much. HEBAT SETIA CERIA. Tak Hidup Dek Puji, Tak Mati Dek Keji. Popalehweh!!!!
.
.
.
#Shashafly #Sitizoner #DatoSriSitiNurhaliza #SitiNurhalizaFanClub #EDMA #MalaysianSweetHeart #HebatSetiaCeria #TogetherWeStronger #KipasSusahMati #DieHardFans
#Repost @dirafdias with @get_repost
・・・
Jom saksikan drama kipas belum mati malam ni ok.. kisah fanclub peminat yang memuja artis..yang bersengkang mata sokong artis pujaan.. banyak isu yg dikupas tentang peminat artis malaysia ... saksikan drama ini di astro citra 131 pada pukul 9 malam ini ok... #love
#kipasbelummati
#fanclubartis
#fanclub
#kipassusahmati
#peminat
Eh.. Boleh plak sedondon...
#idola
#toke
#petak
#gshock
#gshocklover
#kipassusahmati
#criticalacclaim #avengedsevenfold #a7x #fender #telecaster #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #2k19 #strongertogether #rock #metal
Nak tahu semua Ni..
Tekan YouTube
Cari jelah @suwaraofficial apa susah.hah pastu download..ahahahahah.
Haram sikitlah sbb download.
Hbis dah aku kipas susah mati..Apo nak buat kan @makjemss hahahaahhaah

#kipassusahmati
#haluankananpasya
#suwara
Tudia penyanyi dan pencipta muda dari Perleh @anuarhamizan yg akan diberi peluang oleh @zeelproduction untuk mengembangkan bakatnya. Mana mana yg nak try bagi dia buat show ka apa ka boleh hubungi @fahmeyburn #makeeveryonedreamcometrue🌹 .
Pakat tolong support na @rajamawar @jaydeesm @fedtriyahya @mhetv.my @urtv @deel.anjer 🌹
..... #waliband #fender #telecaster #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k19 #strongertogether #rock #metal
I saw on twitter that Daiyan Trisha is now in Finland. Her snow photos are sooo beautiful. Meanwhile, my snow photos look like acik bawang tengah complain sejuk. Konon nak ambik feel Daiyan Trisha. Hampeh.
Starting this new year book challenge with a recipe book. 😂 Tak ada kerja.
Buku ni berat gilaaaa, ok. Rugi tak beli masa PBAKL 2018 haritu ~ Grab satu kat kedai. Yela nak beli time diskaun duit tiada, lepas ni susahlah nak cari Kak Su punya buku. Confirm boleh up harga😬 Dasar.... FYI, Jemari Seni dah officially tutup 😭 So sad. Kak @adnannsuraya chayok! Terus tulis buku baru. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#malaysiamembaca #noorsuraya #jemariseni #sukabacataksukamasak #levelupmakcik #kipassusahmati
Kamu tahu apa itu rindu?
Dekatnya bagaikan jantung yang berdetak, namun sejauh langit yang tak tergapai.
.
Kiddies,
Let's love each other a lot 🖤
Together
Let's create a beautiful story on 2019 💕
#love #hope #fallingslowly #journey #coloring #specialneeds #bulatangembira #littlewhile #kipassusahmati #mycircle

25 Rabiul Akhir 1440H.
Bat country #avengedsevenfold #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #kipassusahmati #rare #strongertogether #batcountry #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster 📢 use earphone @_chuckeycore
That moment when a guest cosplayer is so awesome he took the time to do various cool things with fans 😍 #diehardfan #kipassusahmati #cosplay #HeHas8Packs #RealAbs #drool #bodygoals some day i want to have muscles like his ☺ @leonchiro
Hot & Spicy #hyunbin #memoriesofthealhambra #kipassusahmati
All the best Fathia @fatiyalatiff untuk telefilem Kipas Susah Mati terbitan @zeelproduction. Satu permulaan yang bagus buat Fathia menjelang tahun baharu.
.

Tahniah Haji Zil @hj.zil yang memberi peluang kepada Fathia untuk membuat kemunculan semula setelah setahun tidak berlakon. Alhamdulillah...
.

#kipassusahmati #zeelproduction #mangga #manggamedia #manggatv #bukansekadarhiburan #berenanguntukkesihatan #tubuhsedap
Where are you Sis @selenagomez 😘 xo

#selenagomez #kipassusahmati #SG
Its always about life, friendship and love. The best book ever to me. Le.Gardenie by @benkomikology during his time with @gempak_starz
#benwong
#schoolmemories
#komikgempakstarz
#kipassusahmati
#legardenie
📢📢 #kugiranmasdo #kanda #dinda #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster
Mengintai apa tu ??? #exists #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster #hashtag
Ok dah kaver 95% album @ctdk dari album #simetrisiti sampai #sitinurhaliza...dah boleh pi concert 💃🏼💃🏼
.
Teka lagi 5% tu album apa? Ya Allah kau berilah kemudahan dan kelancaran kepadaku dalam mendapatkan ticket konsert #DSNontour nanti...aminnn 🙈😁
.
#kipassusahmati
#unregistersitizoners
#peminatunderground
Victim #avengedsevenfold #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster 📢 use earphone
Wingardium Leviosa✨

Giant Harry Potter wand walk | Btw Millennium Bridge & St Paul’s Cathedral movie location for @harrypotterfilm | Half-Blood Prince aka Prof Snape. Trivia sangat!

#kipassusahmati #diehardfan
#harrypotter #fantasticbeasts
#millenniumbridge
#stpaul #stpaulscathedral #throwback
#TRIPtoLONDON #whswzfamily
Lumos!

9 giant wands standing at 15’ feet tall. Inspired by @harrypotterfilm and @fantasticbeastsmovie, it illuminated the walkway between Millennium Bridge & St. Paul’s Cathedral last October.

Feeling lucky got to be there haha

#kipassusahmati #diehardfan
#harrypotter #fantasticbeasts
#millenniumbridge
#stpaul #stpaulscathedral #throwback
#TRIPtoLONDON #whswzfamily
Karya RAM kali ni buat otak saya berkerja lebih masa😅. Walaupun dah baca hampir separuh masih lagi tak dapat nak agak siapa serial killer? Siapa yang jahat, Hanum Saskia atau Syamel? Betul ke Rosman dan Syamel berasal dari susur galur Tuk Adi? Struggle nak habiskan satu novel ni. Tidur lambat pun satu hal sebab nak tahu kesudahan kisah Syamel, Rosman dan Hanum Saskia.
-
Pembaca tak dapat nak teka siapa yang pembunuh diantara watak2 dalam kisah ni. Tak boleh skip dan baca bab lain dulu,kalau tak memang tak faham sampai ke sudah. Mula2 saya rasa Syamel ni psycho dan memang comfirm dia serial killer. Bila masuk bab seterusnya "Eh...macam baik pulak Syamel ni!". Bab terakhir buat saya rasa macam "wehhh!!! Aku tertipuuuu..."
-
Overall, sangat...sangat...sangat best. Puas hati baca!!(yang buat tak puas hati sebab tergantung cerita dia) So kepada #kipassusahmati RAM sila beli supaya tidaklah menyesal kemudian hari. Sebab novel ni takda jual di bookshop ye,kena order online bersama sebuah penantian yang panjang.Yang pasti, kisah ni macam ada sambungan. Sama2 kita tunggu secara berjemaah ya😉 sila tabahkan hati masing2.
#kasyafain#ramians#bookworm#booklover#bookstagram#bookaddicts#bookaholics#bookalicious#bookshop#bookshelf#bookreview#bookarebae#bibliophile#readers#ilovereading#ilovebook#ilovebookmorethanpeople
Siapa sangka band yang kau gila-gilakan dari zaman asrama dulu sekarang memberi kepercayaan pada kau untuk jaga merchandise mereka?? 2007-2018 masih Hujan.. Hujan Hujan Hujan.. Tak habis-habis dengan Hujan... .
.
Buatlah apa yg kita minat tu betul-betul dan penuh kesungguhan.. sekalipun minat itu hanya sekadar hobi,insyaallah kalau niat hati kita bersih,kita dapat benda,manfaat dan perkara yang baik-baik :) .
.
#bangdehampower #raingershujan #raingers #hujanband #kipassusahmati
Alhamdulillah. Congrats #farhah. Her completed books of #harrypotter. Ambik masa 2tahun tau utk semua ni. Guna duit saku sendiri. Proud of you. #kipassusahmati #harrypotter 😍😍
Morning guys..! Korang dah ready belum utk Part 3..??? Dah bersedia utk senyum sorang2 mcm org gila byg...😆 make sure xde org kiri kanan k..dan yg paling penting jgn mmbace sambil memandu..! Kang tiang trafic light pon korang igt abg z..😜 btw kt gambar tu kopi abg amy search tau.. korang tgk betol2..!🤣🤣🤣
#kopiphewiiit
#laicheekang
#kipassusahmati
#rolla #hardtop #ke35 #toyota #olskool #oldschooltoyota #tawau #malaysia #kipassusahmati
dengan harapan malaysia berjayalah hendaknya...selangkah je lagi ke final
#kipassusahmati
#antaraharimaudangajah
#manalagigagahdirimba
☝️🇲🇾💪
Pinkie pie pulakkkk 💆 🦄🦄🦄🦄🦄 #mylittlepony #kudapink #kakaknanan #nurafnanadha #6y1m #kipassusahmati #mamaispening #ramailagiadikberadikdiaoi #matilamakkk
“Pagi tadi kau tendang bola kat muka aku. Lepas tu sengaja lari dari aku. Kau memang bencikan aku ke?“ 😢
“Hmm, bukan macam tu...”
.

Boleh ke diorang ni nak Bersama, asyik gaduh je. Eh, tapi orang kata kalau selalu gaduh ni, tu la jodoh kita.
.

Siapa setuju dengan statement ni? 😅

#KadokawaGempakStarz #GempakStarz #kipassusahmati #bukukomik #komikbest #MagicBean
Mama ... #queen #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #instafamousmalaysia #rock #metal #fender #telecaster #telecasteroftheday #fenderoftheday #hijab #scarf
Dr. Da Vinci dan Diana dijemput meghadiri satu sesi perkongsian idea sains dan teknologi tetapi mereka terperangkap di hotel akibat ribut pasir 🌪 Secara tiba-tiba mereka terputus hubungan dengan pangkalan 😯
Remy memulakan misi pencarian Dr. Da Vinci dan Diana. Namun bertembung dengan orang misteri yang menghalang niat mereka 🧟‍♀️ Adakah jemputan itu satu muslihat atau agenda dari pihak lain? 🤔

Korang rasa Remy dapat selamatkan Dr. Da Vinci dengan Diana tak?

#KadokawaGempakStarz #GempakStarz #kipassusahmati #bukukomik #komikbest #SesatBerpasir #Xventure
[REUPLOAD]
Hey guys! Sorry for inactive much in insta and also delete all my arts. I'm having a hard time irl. Fml 🙃

I'll active back soon. Sorry again and thank you for following till now.

So let's appreciate Jennie's first solo debut with her song-SOLO 😅😂😂 #jennieblackpink #blackpink #blink #fanart #fan #kipasangin #kipassusahmati #kpop #kpopfan #kpopfanart #artistoninstagram
Sape tahu komik ni memang legend... Kita Geng 😁
#KipasSusahMati
#GempakStarz
Selamat Berhujung Minggu 🌷🌹
#teamsitinordiana
Janganlah kita bermasam muka di hari ahad ni jom kita senyum macam mader 😊😁😁 .
.
.
.
.
.
.
.
#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #terusmencintai #hatikumilikmu #sebenarnya #nisancinta #kipassusahmati #staycute #kelaparutSND
Time tuk support my lovely adik @syafienaswip And my kapten @shaheizy_sam ! #PolisEvo2 #KipasSusahMati hehehe
Don’t you cry tonight... #gunsandroses #dontcry #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #instafamous #rock #metal #fender #telecaster
Orang perempuan ni sebenarnya stress kalau orang cakap dia gemuk. Lagilah kalau yang cakap tu suami sendiri. 😏
.
Ehhh ehhh, beliau tahu tak kita ni wajib teman dia makan, nanti kalau tak teman makan, merajuk pulak nanti. Pastu, nak suruh kita tengok je dia makan? 😫 iye kena makan sekali 🙈
.
Haih. Susahnya jadi orang perempuan ni. Gemuk salah. Kurus pun salah.
.
Kalau macam ni, takyah puasa tiap-tiap hari macam LS pun tak kisah, dah boleh kurus dah sebab makan hati je setiap hari. 😏
.
Ehhh ehhh.
Ataupun korang boleh beli Sophia Jubah ni, untuk jadikan effect kurus keatas diri korang. Ngeeee 🤪 mak memang #kipassusahmati Sophia Jubah. Haaaa lepas ni ada kaler bling-bling pulak nak release tahun depan. Haihhhh. Sila mak menabung dari sekarang ok!
.
Yang pasti ready stock kat kedai mak ok. RM150 yang baru release, yang collection dulu ada sales RM120 sajah. Yang bling-bling tu nanti RM159. Haaaa cepat dapatkan semua koleksi warna sophia jubah ni tau.
.
Mak pakai ada nampak efek kurus tak? 🤪
Unbound #avengedsevenfold #a7x #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #instafamous #rock #metal #fender #telecaster
Menang atau kalah..tak penting..yg penting dapat tgk @zamanislam_official buat persembahan..#kipassusahmati 😜#teamzamani #ggv5
Kembali merindu #slam # #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster
November rain ☔️ 🌧 #gunandroses #slash #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster
hujan2 malam2 sendu nan merah mengenang nasib @hafizuddinhazmi
#belomkawen#hujan#pishang#ngefans sama ujang#kipassusahmati
DOMINO'S PIZZA: IT'S ALL ABOUT YOU!
.
sini #KipasSusahMati Domino's Pizza Malaysia sudah up post! 😂🍕 keep cool and eat pizza. yummy~ awak orang suka yang mana?
.
link: http://www.ceritamak.com/2018/11/dominos-pizza-malaysia-its-all-about-you.html
.
#ceritamak #ItsAllAboutYou #DominosPizzaMalaysia
Repost By gempak_starz:
Aditas dan Vaness ke Footspa. ⠀

“Selamat datang ke Footspa kitorang. Silakan....”⠀
“Wah tak sangka dapat nikmati khidmat percuma footspa sempena pelancaran pusat ni!”⠀
“Selesanya. Kebetulan seminggu aku tak cuci kaki” ⠀
*lari*⠀
“Terima kasih. Sila datang lagi! Kenapa kelam kabut diorang ni?”⠀
“Wah semua ikan dah mati!”⠀

Busuk sesangat kaki si Aditas ni sampai mati semua ikan dalam kolam tu wakakaka. 🤣🤣🤣 Teruk perangai!🤦🏽‍♀️ Lawak Kampus edisi snek dulu-dulu!? Wah😍⠀

#KadokawaGempakStarz #GempakStarz #LawakKampus32 #LawakKampus #Keith #LawakKampus15thAnniversary #bukukomik #kipassusahmati #komikbest (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)
Repost By gempak_starz: “Kelas aku kat mana eh?”
“Boleh saya bantu?”
“Ah ya! Kat mana kelas....?”
“Awak ni pelajar baru ke?”
“Wuahhh!! Raksasa! Hantu!!!”
“Nama saya Froggy, selamat berkenalan!”. Waaaah Froggy masa muda-muda dulu ke ni? Hakhakhak. 🤣🐸 Korang ingat lagi ke masa Lawak Kampus zaman hitam putih dulu? 🙈

#KadokawaGempakStarz #GempakStarz #LawakKampus #LawakKampusAddOn #Keith #komikbest #bukukomik #kipassusahmati #lawakkampus15thanniversary (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)
Lahirnya diberi nama sempena pejuang dan cahaya. Sekarang diminatnya pun pejuang cahaya. Yelah, Ultraman Arjuna.
.
#terataksuriakejora #familyaaya #ultraman #kipassusahmati
Seribu tahun takkan mungkin ... #BPR #bumiputrarokers #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster @fender @telecaster
🤟🏼 #search #kejora #amysearch #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster
Romantis Bas Musim Bunga 01
~ Usami Maki

Published: 2008

Harga - RM17.00 (SM) / RM21.00 (SS)
(+ kos penghantaran)

Kisah cinta pelajar sekolah yang pelbagai cerita. Begitu indah cinta zaman sekolah.

#komik #komikgempak #komikgempakstarz #gempakstarz #komikmalaysia #komiksecond #komikpreloved #romantisbasmusimbunga #komikprelovedmurah #komikcinta #komikshoujo #shoujolover #kadokawa #kipassusahmati #sayajualkomik #jualmurah #sisjualmurahje
💸💸💸💸💸....terbang lagi duitnyaa....😂😂😂
#onepiece
#onepiececollection
#nakama
#mugiwarapirates
#kipassusahmati
Whithout whammy effect #muse #invincible #likesforlike #bestoftheday #likeforfollow #followme #instagood #instacool #food #PicOfTheDay #kodahkenapa #takkannakdiam #bapakarhhh #kipassusahmati #rare #singleituindah #2k18 #strongertogether #loveiswastemarriageispromise #rock #metal #fender #telecaster
😢....
#kipassusahmati
#diehardfan #kmykmo
#LS #lucasickta #ymyfam
Admin sentiasa di belakang kalian. 🙏🏻
@officialymyfam
@kmy__kmo
@lstheofficial
Ingat tak teaser kat IG Story Gempak Starz hari tu? Haa nilah dia. Comelkan? Kecil je! Comel je! Ewah. .
Kalau korang nak dapatkan barangan kiut ni, cari je kat 7-Eleven. 7-Eleven je tau! Tak de kat tempat lain. Lepas dah beli jangan lupa tag kitorang ek!? .
#KadokawaGempakStarz #GempakStarz #SiriCandy #Ulangtahunke5CandySeries #CandySeries #komikbest #learnmore #kipassusahmati #7EKGSMerchandise #Padmemo #MiniLetterhead #7Eleven

Contik - это обзорщик фото и видео из Инстаграма.