#personalizedpoems

I dashur baba,
Nuk e harroj dot ditën
Atë ditë në Gjermani
Kur lotët e tu binin
Si rrufe në sytë e mi!

U desh të largohem nga ju
Kur isha akoma fëmi
Se jeta baba nuk të pyet
Sa gjëra do dhe sa di!

Rruga ishte e gjatë
Me autobus e me tren
Koka na varej për gjumë
Këmbët na u mpinë si tel!

Unë do qëndroja aty
Ti do ktheheshe në Shqipëri
Atje ku le mamin,vëllain
Ku lashë dhe unë zemrën të rri!

M'u desh të kafshoja gjuhën
Lotët pas syve të mbajë
Kur im atë i thinjur nga jeta
Si një foshnjë nisi të qajë!

Do jetoja në një shtet të huaj
Shtet i ftohtë,gjuhën s'e dija
Do mbështetesha në krahët e mi
Vetëm do haja,do flija!

Por ti je baba i rrallë
Nuk flet për ty vetëm malli
Flasin gjithë vitet baba
Puna,flet Flori,flet mami!

Se i tillë je ti babi 
Jetës ndershmërisht i përulesh
Punon e jeton pa dorashka
Ti zemrës e jetës i duhesh!

Ba po të shkruaj dhe unë
Unë që të bëra gjysh
Kam dhe unë gjakun tënd
Tëndin shpirt,tëndin mish!

Jemi krenarë për ty baba
Në rradhë të parë se na do mamin
Pastaj se na je bërë krahë
Se je mik e shok për hallin!

U bëfsh ti babi qindra vite
Për ty janë pak 100 vjet
Qofsh i lumtur e i shëndetshëm
Me zemrën plot bekuar një jetë!
#dad #son #loveneverfails #sacrifice #distance #poem #personalizedpoems #dhurata #poezi #dashuri @floridyrmyshi Ta gezoj babi ditelindjen!😊
I dashur baba,
Nuk e harroj dot ditën
Atë ditë në Gjermani
Kur lotët e tu binin
Si rrufe në sytë e mi!

U desh të largohem nga ju
Kur isha akoma fëmi
Se jeta baba nuk të pyet
Sa gjëra do dhe sa di!

Rruga ishte e gjatë
Me autobus e me tren
Koka na varej për gjumë
Këmbët na u mpinë si tel!

Unë do qëndroja aty
Ti do ktheheshe në Shqipëri
Atje ku le mamin,vëllain
Ku lashë dhe unë zemrën të rri!

M'u desh të kafshoja gjuhën
Lotët pas syve të mbajë
Kur im atë i thinjur nga jeta
Si një foshnjë nisi të qajë!

Do jetoja në një shtet të huaj
Shtet i ftohtë,gjuhën s'e dija
Do mbështetesha në krahët e mi
Vetëm do haja,do flija!

Por ti je baba i rrallë
Nuk flet për ty vetëm malli
Flasin gjithë vitet baba
Puna,flet Flori,flet mami!

Se i tillë je ti babi
Jetës ndershmërisht i përulesh
Punon e jeton pa dorashka
Ti zemrës e jetës i duhesh!

Ba po të shkruaj dhe unë
Unë që të bëra gjysh
Kam dhe unë gjakun tënd
Tëndin shpirt,tëndin mish!

Jemi krenarë për ty baba
Në rradhë të parë se na do mamin
Pastaj se na je bërë krahë
Se je mik e shok për hallin!

U bëfsh ti babi qindra vite
Për ty janë pak 100 vjet
Qofsh i lumtur e i shëndetshëm
Me zemrën plot bekuar një jetë!
#dad #son #loveneverfails #sacrifice #distance #poem #personalizedpoems #dhurata #poezi #dashuri @floridyrmyshi Ta gezoj babi ditelindjen!😊
Je në vitet e mrekullueshme
Pikërisht sot,në mesin e artë
Të magjepsurat,të parezistueshmet
I ke përpara në rrugën e gjatë!

Ke elegancën mike të ngushtë
Në të gjitha dimensionet e tua
Meriton nga jeta ti,më të mirën
Je më shumë se thjesht një grua!

Ti vetmjaftohesh me veten tënde
E nga askush,asgjë nuk pret
Je mësuar të bëhesh ajo që do
Kur bota për receta flet!

S'ke ardhur në këtë botë
Të zësh thjesht një copëz vend
Ti krijon botën tënde
Me tëndin shpirt,të tuat mend!

Zoti e deshi të mirën në ty
Krijoi me pasion e ta dhuroi
Të fali Angjelon e ëmbël
Më të mirën nga ty,trashëgoi!

Ti,Dorin je shpirt i bukur
Një shpirt i lirë që rrezaton
Një shpirt që gjurmë lë,e gjurmë merr
Në gjithë vendet ku udhëton!

Ti je një e mirë shekullore
Ne, këtë ,mirë e dimë
Sepse me bindjen më të plotë
Mbollëm & do korrim Arsim!

Je ti energji që riciklohet
Në frymë,forcë e dashuri
Je ti e mira që progresohet
Fundi & fillimi je ti!

U bëfsh ti shoqe qindra vite
Nga lumturia u shoqërofsh
Vendet që shumë ke ëndërruar
Krahas birit i udhëtofsh! #poem #friendship #birthday #loveeveryday #personalizedpoems #friendshipismagic #birthdaygifts @serjanianilda Uroj ta kemi surprizuar mikeshen tende 😉
Je në vitet e mrekullueshme
Pikërisht sot,në mesin e artë
Të magjepsurat,të parezistueshmet
I ke përpara në rrugën e gjatë!

Ke elegancën mike të ngushtë
Në të gjitha dimensionet e tua
Meriton nga jeta ti,më të mirën
Je më shumë se thjesht një grua!

Ti vetmjaftohesh me veten tënde
E nga askush,asgjë nuk pret
Je mësuar të bëhesh ajo që do
Kur bota për receta flet!

S'ke ardhur në këtë botë
Të zësh thjesht një copëz vend
Ti krijon botën tënde
Me tëndin shpirt,të tuat mend!

Zoti e deshi të mirën në ty
Krijoi me pasion e ta dhuroi
Të fali Angjelon e ëmbël
Më të mirën nga ty,trashëgoi!

Ti,Dorin je shpirt i bukur
Një shpirt i lirë që rrezaton
Një shpirt që gjurmë lë,e gjurmë merr
Në gjithë vendet ku udhëton!

Ti je një e mirë shekullore
Ne, këtë ,mirë e dimë
Sepse me bindjen më të plotë
Mbollëm & do korrim Arsim!

Je ti energji që riciklohet
Në frymë,forcë e dashuri
Je ti e mira që progresohet
Fundi & fillimi je ti!

U bëfsh ti shoqe qindra vite
Nga lumturia u shoqërofsh
Vendet që shumë ke ëndërruar
Krahas birit i udhëtofsh! #poem #friendship #birthday #loveeveryday #personalizedpoems #friendshipismagic #birthdaygifts @serjanianilda Uroj ta kemi surprizuar mikeshen tende 😉
Graduation poem for those taking the next step on their journey
•
•
•
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard #graduation #senior #congratulations
Ta gezoje dhuraten shoqja! Luisi me jete te gjate & ardhte me kemben e mbare!Shpresojme t'ju kete pelqyer 🤗 @kusarajj 
#friendship #art#pebbleart #poem #personalizedpoems #pregnancy #secondpregnancy #secondson #happycouple #happyfamily
Ta gezoje dhuraten shoqja! Luisi me jete te gjate & ardhte me kemben e mbare!Shpresojme t'ju kete pelqyer 🤗 @kusarajj
#friendship #art#pebbleart #poem #personalizedpoems #pregnancy #secondpregnancy #secondson #happycouple #happyfamily
Poezi e kerkuar per Oldisin ne ditelindjen e 30-te nga nena e tij! Dhe 100 Oldisit & urojme te plotesohet kerkesa e mamit 😉 
#poetry #personalizedpoems #mother #birthday #loveneverends #familylove #instadaily #instagood #likes #likemeback
Poezi e kerkuar per Oldisin ne ditelindjen e 30-te nga nena e tij! Dhe 100 Oldisit & urojme te plotesohet kerkesa e mamit 😉
#poetry #personalizedpoems #mother #birthday #loveneverends #familylove #instadaily #instagood #likes #likemeback
Lamination will now be available for a extra small fee!!! Make sure you give those memories an extra layer of protection!!! The google form is up and running! Click on the link in the bio to make an order! All items and prices are listed.

Celebrate that special someone with some special words! 
#mothersday #proposals #invitations #recognition #birthdaycards #weddinggift #personalizedpoems #personalizedslogans #personalizeditems
Lamination will now be available for a extra small fee!!! Make sure you give those memories an extra layer of protection!!! The google form is up and running! Click on the link in the bio to make an order! All items and prices are listed.

Celebrate that special someone with some special words!
#mothersday #proposals #invitations #recognition #birthdaycards #weddinggift #personalizedpoems #personalizedslogans #personalizeditems
Poezi kushtuar dashurisë së parë & të vetme të @nina_ramazani !💏 U deshën vetëm disa minuta bisedë me Ninën për të krijuar nga @your_personal_bio_gift poezinë e tyre personale!
#birthday #love#candles #distance #nomatterwhat #loveneverends #loveneverfails #beautifulcouple #loveeachother #personalizedpoems #personalizedgifts #followme #likemeback
Poezi kushtuar dashurisë së parë & të vetme të @nina_ramazani !💏 U deshën vetëm disa minuta bisedë me Ninën për të krijuar nga @your_personal_bio_gift poezinë e tyre personale!
#birthday #love#candles #distance #nomatterwhat #loveneverends #loveneverfails #beautifulcouple #loveeachother #personalizedpoems #personalizedgifts #followme #likemeback
Poezi të shkurtra satirike & humoristike në kornizë me magnet(e përshtatshme për frigorifera) Tag "llupsat" e faqes 😂 
#humour #fat #food#refrigerator #satiricpoetry #pebble #pebbleart #personalizedpoems #letslaugh #staywithme
Poezi të shkurtra satirike & humoristike në kornizë me magnet(e përshtatshme për frigorifera) Tag "llupsat" e faqes 😂
#humour #fat #food#refrigerator #satiricpoetry #pebble #pebbleart #personalizedpoems #letslaugh #staywithme
Urime për të voglin e shtëpisë!U bëftë plak me mjekër!😍 Shpresoj ju pëlqeu poezia e dedikuar!@geraldo.zeneli 
#birthday #personalizedpoems #boy#gift#follow #followme #likeme #instagood
Urime për të voglin e shtëpisë!U bëftë plak me mjekër!😍 Shpresoj ju pëlqeu poezia e dedikuar!@geraldo.zeneli
#birthday #personalizedpoems #boy#gift#follow #followme #likeme #instagood
Poezi kushtuar mikes së zemrës së @serjanianilda !Ta gëzojë ditëlindjen mikesha jote e dashur & shpresojmë ta kemi kënaqur me poezinë!
#poetry #personalizedpoems #personalizedgifts #friendship #birthday #happy #love#likeme #followme
Poezi kushtuar mikes së zemrës së @serjanianilda !Ta gëzojë ditëlindjen mikesha jote e dashur & shpresojmë ta kemi kënaqur me poezinë!
#poetry #personalizedpoems #personalizedgifts #friendship #birthday #happy #love#likeme #followme
Poezi kushtuar prindërve të @nina_ramazani 🍒.Uroj t'ju ketë pëlqyer e dashur!
 Porosit dhe ti poezinë tënde & poezinë e kujtdo që do!
#poetry #poem#personalizedpoems #personalizedgifts #surprise #love#dedication #inspiration #photooftheday #likeme #followme
Poezi kushtuar prindërve të @nina_ramazani 🍒.Uroj t'ju ketë pëlqyer e dashur!
Porosit dhe ti poezinë tënde & poezinë e kujtdo që do!
#poetry #poem#personalizedpoems #personalizedgifts #surprise #love#dedication #inspiration #photooftheday #likeme #followme
Is your name April? Any of your friends named April? Always a lovely name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me. 
Search for your name right on the website. 
Makes a great gift for Christmas, birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
Is your name April? Any of your friends named April? Always a lovely name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me.
Search for your name right on the website.
Makes a great gift for Christmas, birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
Mjafton një bisedë e shkurtër për të kthyer në vargje ndjesitë & përjetimet tuaja!
Porosit poezinë tënde!
Dërgesa: në të gjithë territorin shqiptar!
Posta: falas!
 #poetry #personalizedpoems #personalizedgifts
Mjafton një bisedë e shkurtër për të kthyer në vargje ndjesitë & përjetimet tuaja!
Porosit poezinë tënde!
Dërgesa: në të gjithë territorin shqiptar!
Posta: falas!
#poetry #personalizedpoems #personalizedgifts
“It is not a lack of love, but a lack of friendship that makes unhappy marriages.” #lovequotes #marriage #poem #personalizedpoems #personalizedgifts #couple #dedication #inspiration #likeme #followme #instagood #instadaily @lisandrii
“It is not a lack of love, but a lack of friendship that makes unhappy marriages.” #lovequotes #marriage #poem #personalizedpoems #personalizedgifts #couple #dedication #inspiration #likeme #followme #instagood #instadaily @lisandrii
Gotta do what you can with what you got

Couldn't back up any further, lens not wide enough, still made a shot.

#abdoulseye
Gotta do what you can with what you got

Couldn't back up any further, lens not wide enough, still made a shot.

#abdoulseye
Kush nuk do dëshironte t'i kushtohej poezi?! Me pak kosto gëzoni ata që doni më shumë!😇😍 #life #personalizedpoems#motherinlaw#love #instagood #me #cute #photooftheday #instamood #iphonesia #tweegram #picoftheday #igers #beautiful#instagood #likesforlikes #ilike #love #ilikeback #liketeam #likealways #ilikeyou #ilikeit #likes #likesback #likes4followers #l4l #likeme #likemeback 
Nëna Rikut…

Thonë që nëna të vë veç një emër
Emrat e tjerë ja vendos vetë vetes
Ti je nga ato persona
Që i ke parë të gjitha faqet e jetës!

Je përballur me ditë të lodhshme
Me ditë të mërzitura,të trishta
Me ditë të varfëra,të vështira
Kur supet i ke pasur të brishta!

Nga Sotira në Çerricë
Në Gjerbës pas Çerricës
Nga andej në Durrës
Tirana të priti një ditëz!

Gjithandej punove,u përpoqe
Për jetën u mundove në çdo anë
Tani shijo bashkë me gjyshin
Diellin tek ballkoni,në Tiranë!

Fëmijët nuk i le kurrë kokëulur
Me mish e me shpirt i rrite
Me edukatë dhe sjellje të mirë
Mendjen dhe zemrën iu ndrite!

Jeta jote ka qenë një kalvar
Një kalvar i gjatë,litar
Me ditë dhe netë të gjata
Të mbahen mënd,duhet ditar!

E di shpesh kthen kokën pas
Edhe shfryn ashtu me vehten
Pse nuk ndodhën gjërat ndryshe
Pse nuk bëre pakt me jetën!

E di fshehtas loton sa herë
Psherëtin kur sheh fotografitë
Pastaj lotët fshin me vrull
Të mos ndjellësh mërzi e frikë!

Jeta të qëlloi njëherë
Të dha një shpullë të fortë
Por ti i tregove me vepra
Se nuk të rrënoi dot!

Sepse ti ke zemër të mirë
Se ti ke shpresë ne sy
Që jeta do vi më e ëmbël
Bashkë me brezin e ri!

Duart po të mbushen me bebusha
Dhe zemra të mbushet me dashuri
Plagën po ta fashojnë të vegjlit
Në prehërin tënd gjejnë ngrohtësi!

Ndaj mos u trishto
Mos e gjyko jetën që iku
Qofsh e buzëqeshur në vite
E ëmbla,e mira nëna Riku!
Kush nuk do dëshironte t'i kushtohej poezi?! Me pak kosto gëzoni ata që doni më shumë!😇😍 #life #personalizedpoems#motherinlaw#love #instagood #me #cute #photooftheday #instamood #iphonesia #tweegram #picoftheday #igers #beautiful#instagood #likesforlikes #ilike #love #ilikeback #liketeam #likealways #ilikeyou #ilikeit #likes #likesback #likes4followers #l4l #likeme #likemeback
Nëna Rikut…

Thonë që nëna të vë veç një emër
Emrat e tjerë ja vendos vetë vetes
Ti je nga ato persona
Që i ke parë të gjitha faqet e jetës!

Je përballur me ditë të lodhshme
Me ditë të mërzitura,të trishta
Me ditë të varfëra,të vështira
Kur supet i ke pasur të brishta!

Nga Sotira në Çerricë
Në Gjerbës pas Çerricës
Nga andej në Durrës
Tirana të priti një ditëz!

Gjithandej punove,u përpoqe
Për jetën u mundove në çdo anë
Tani shijo bashkë me gjyshin
Diellin tek ballkoni,në Tiranë!

Fëmijët nuk i le kurrë kokëulur
Me mish e me shpirt i rrite
Me edukatë dhe sjellje të mirë
Mendjen dhe zemrën iu ndrite!

Jeta jote ka qenë një kalvar
Një kalvar i gjatë,litar
Me ditë dhe netë të gjata
Të mbahen mënd,duhet ditar!

E di shpesh kthen kokën pas
Edhe shfryn ashtu me vehten
Pse nuk ndodhën gjërat ndryshe
Pse nuk bëre pakt me jetën!

E di fshehtas loton sa herë
Psherëtin kur sheh fotografitë
Pastaj lotët fshin me vrull
Të mos ndjellësh mërzi e frikë!

Jeta të qëlloi njëherë
Të dha një shpullë të fortë
Por ti i tregove me vepra
Se nuk të rrënoi dot!

Sepse ti ke zemër të mirë
Se ti ke shpresë ne sy
Që jeta do vi më e ëmbël
Bashkë me brezin e ri!

Duart po të mbushen me bebusha
Dhe zemra të mbushet me dashuri
Plagën po ta fashojnë të vegjlit
Në prehërin tënd gjejnë ngrohtësi!

Ndaj mos u trishto
Mos e gjyko jetën që iku
Qofsh e buzëqeshur në vite
E ëmbla,e mira nëna Riku!
In honor of world poetry day 2019. An ode to us poets 🖤 
#worldpoetryday2019 #personalizedpoems #poets #poetryofinstagram #poetryisnotdead #tribute #poetryislife #heart_whisperer24 #rise #author #pentupthoughts #theliteralscript #bymepoetryamerica #doortooursouls #pinklotuspoetry #voicesofpoets #avoicefromfaraway #globalagepoetry #therainofpoetry #PackPoetry #bleedingsoulpoetry #evepoetrygroup #evereadmypoem
Thank you @laurastrobelryan for the #testimonial ❤️
•
•
•
#marchmadness #basketball #beer #invitation #booze
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard #digitalinvitation #thankyou
Thank you @laurastrobelryan for the #testimonial ❤️#marchmadness #basketball #beer #invitation #booze
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard #digitalinvitation #thankyou
🍀Happy St. Patrick’s Day!!🍀 I have many Irish names in stock. See if I have your name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me. 
Search for your name right on the website. 
Makes a great gift for birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
🍀Happy St. Patrick’s Day!!🍀 I have many Irish names in stock. See if I have your name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me.
Search for your name right on the website.
Makes a great gift for birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
It’s the most wonderful time of the year!
•
•
•
#marchmadness #basketball #beer #invitation #booze #kygirl #louisvillebasketball 
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard #digitalinvitation #invite
It’s the most wonderful time of the year!#marchmadness #basketball #beer #invitation #booze #kygirl #louisvillebasketball
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard #digitalinvitation #invite
“You belong among the wildflowers.” @tompettyofficial
•
•
•
#love #sisters #besties #thirty
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
“You belong among the wildflowers.” @tompettyofficial#love #sisters #besties #thirty
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
Kyrie is a beautiful name. Is this you? Or someone you know? If not, see if I have your name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me. 
Search for your name right on the website. 
Makes a great gift for birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
Kyrie is a beautiful name. Is this you? Or someone you know? If not, see if I have your name. If you don’t see a name or spelling you’re looking for, be sure to contact me.
Search for your name right on the website.
Makes a great gift for birthday, new baby, or any occasion.
.
.
.
.
.
#namegift #namegifts #namemeaning #namemeanings #personalizedpoem #personalizedpoems #customgift #customgifts #newbabygift
So here is a little insight on who I am, for those who asked and those who would like to know. I couldn't find a better way to write about myself other than a poem because poetry is a part of me. It is My soul. Thank you for wanting to know me and thank you all for reading my work. 💙 hope you enjoy it. 
#maryamjameela #magical #herheartpoetry #bleedingsoulbuds #oracularpoetry #acrostic #pentupthoughts #bymepoetryamerica #doortooursouls #pinklotuspoetry #voicesofpoets #me #personalizedpoems #veinheartartisans #avoicefromfaraway #poets #poetryofinstagram #poetryisnotdead #therainofpoetry #communityofpoetry #tmsquare #bymepoetry #globalagepoetry #explorepage #evepoetrygroup #theliteralscript
So here is a little insight on who I am, for those who asked and those who would like to know. I couldn't find a better way to write about myself other than a poem because poetry is a part of me. It is My soul. Thank you for wanting to know me and thank you all for reading my work. 💙 hope you enjoy it.
#maryamjameela #magical #herheartpoetry #bleedingsoulbuds #oracularpoetry #acrostic #pentupthoughts #bymepoetryamerica #doortooursouls #pinklotuspoetry #voicesofpoets #me #personalizedpoems #veinheartartisans #avoicefromfaraway #poets #poetryofinstagram #poetryisnotdead #therainofpoetry #communityofpoetry #tmsquare #bymepoetry #globalagepoetry #explorepage #evepoetrygroup #theliteralscript
Have a beautiful day Lesley Ann!
•
•
•
#family #love #sisterinlaw #friend 
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
Have a beautiful day Lesley Ann!#family #love #sisterinlaw #friend
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
90th Birthday Poem for our Leading Lady
•
•
•
#family #love #legend #grandma #90
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
90th Birthday Poem for our Leading Lady#family #love #legend #grandma #90
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
These smiles say it all. This is why we do what we do with so much heart, right here. ((Long Post))
We knew this order was special from the start because two items were for these two young ladies and one for a kind and loving grandmother. But this wasn't just another piece of decor. These items were personal and heartfelt. One was even exclusively written about the sweet girl. This was ordered specifically to inspire and encourage all 3 members of Mrs. Sheryl's family. To bless them and uplift them. It was important to her and therfore important to us.
No joke, the enemy battled us on getting this order done. I'm not just complaining, I mean everything seemed to work against us. Every little detail had a hiccup, and that's just never the case. We both prayed and kept praying over the order, because it was important and we knew we were fighting the enemy this time, we could feel it. 
At the very end, God's protecting hand reached down to little ole Louisiana, into Blondie and I's little business and FIXED it. Just like that. A new path opened and everything fell smoothly into place, providing that these blessed ladies recieved their gifts on time! 
I know this is long, but I can't help but tell this story. It's a story of God's provison even in the littlest of things. He does care 100% of the time. Even with something as small as a few pieces of wall decor, He cares. His paths are sometimes different and sometimes even scary, but they're right. They're always right. 
Ask and you shall receive and recieve fully the blessings of God. 
Today was a blessed day to see these smiles and hear of the joy that came with them. To know we played a small part in that truly touches our souls. This is why we are called to do this together, this is why every order is the most important order. 
Love y'all! God Bless
Brownie and Blondie 💖🌻🦄💖
#weloveourcustomers #ohiocustomers #fscottfitzgerald #personalizedpoems #custompoem #discriptivepoems #walldecor #grandmaskitchen #servinglove #brownieandblondie18_
These smiles say it all. This is why we do what we do with so much heart, right here. ((Long Post))
We knew this order was special from the start because two items were for these two young ladies and one for a kind and loving grandmother. But this wasn't just another piece of decor. These items were personal and heartfelt. One was even exclusively written about the sweet girl. This was ordered specifically to inspire and encourage all 3 members of Mrs. Sheryl's family. To bless them and uplift them. It was important to her and therfore important to us.
No joke, the enemy battled us on getting this order done. I'm not just complaining, I mean everything seemed to work against us. Every little detail had a hiccup, and that's just never the case. We both prayed and kept praying over the order, because it was important and we knew we were fighting the enemy this time, we could feel it.
At the very end, God's protecting hand reached down to little ole Louisiana, into Blondie and I's little business and FIXED it. Just like that. A new path opened and everything fell smoothly into place, providing that these blessed ladies recieved their gifts on time!
I know this is long, but I can't help but tell this story. It's a story of God's provison even in the littlest of things. He does care 100% of the time. Even with something as small as a few pieces of wall decor, He cares. His paths are sometimes different and sometimes even scary, but they're right. They're always right.
Ask and you shall receive and recieve fully the blessings of God.
Today was a blessed day to see these smiles and hear of the joy that came with them. To know we played a small part in that truly touches our souls. This is why we are called to do this together, this is why every order is the most important order.
Love y'all! God Bless
Brownie and Blondie 💖🌻🦄💖
#weloveourcustomers #ohiocustomers #fscottfitzgerald #personalizedpoems #custompoem #discriptivepoems #walldecor #grandmaskitchen #servinglove #brownieandblondie18_
Last call for Valentine's Day Personalized Poems! 
I wanted to share one of the personalized poems with you. 
It's not a love poem, but it's a clever one. My prompt was to write a deep meaningful poem and include the pineapple on pizza debate. 😂
-

Sometimes I like to turn upside down and pretend I'm walking on the ceiling. 
That way the world feels less flipped around.
See, the problem is that no one is willing to look for another perspective.
Our differences are supposed to be differences, not games of unforgiveness. 
But we argue, and spit,
Never questioning if we're both right. 
These fights break friendships, relationships, families. 
When if you tilted your head you could easily see their side. 
I suppose there are moments where some people bend. 
But still we find a dig and hit send. 
But what's the point of this never ending battle?
We are different. 
It doesn't matter whether or not you like pizza with pineapple.
-
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
Just message me to get yours!
-
#poetryindarkness #promotional #personalizedpoems #valentines #valentinesgifts #poetry #pineapplepizza #poetsofinstagram #photography #red #aesthetic
Last call for Valentine's Day Personalized Poems!
I wanted to share one of the personalized poems with you.
It's not a love poem, but it's a clever one. My prompt was to write a deep meaningful poem and include the pineapple on pizza debate. 😂
-

Sometimes I like to turn upside down and pretend I'm walking on the ceiling.
That way the world feels less flipped around.
See, the problem is that no one is willing to look for another perspective.
Our differences are supposed to be differences, not games of unforgiveness.
But we argue, and spit,
Never questioning if we're both right.
These fights break friendships, relationships, families.
When if you tilted your head you could easily see their side.
I suppose there are moments where some people bend.
But still we find a dig and hit send.
But what's the point of this never ending battle?
We are different.
It doesn't matter whether or not you like pizza with pineapple.
-
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
Just message me to get yours!
-
#poetryindarkness #promotional #personalizedpoems #valentines #valentinesgifts #poetry #pineapplepizza #poetsofinstagram #photography #red #aesthetic
✨T H I R T Y✨
•
•
•
#bestie #love #birthdayqueen 
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
✨T H I R T Y✨#bestie #love #birthdayqueen
#personalizedpoemsbyfreen #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedgifts #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #digitalcard
SO excited to be PUBLISHED in Spain! “The Story of You” - a children’s book that I wrote and @vanesaalvarez illustrated - has been translated to Galician and will be published by @galaxiaeditorial
•
•
•
#happy #thankful #madewithlove #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #childrensbooks #childrensbookart #childrensbookauthor
SO excited to be PUBLISHED in Spain! “The Story of You” - a children’s book that I wrote and @vanesaalvarez illustrated - has been translated to Galician and will be published by @galaxiaeditorial#happy #thankful #madewithlove #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #childrensbooks #childrensbookart #childrensbookauthor
SO excited to be PUBLISHED in Spain! “The Story of You” - a children’s book that I wrote and @vanesaalvarez illustrated - has been translated to Galician and will be published by @galaxiaeditorial
•
•
•
#happy #thankful #madewithlove #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #childrensbooks #childrensbookauthor #childrensbookart
SO excited to be PUBLISHED in Spain! “The Story of You” - a children’s book that I wrote and @vanesaalvarez illustrated - has been translated to Galician and will be published by @galaxiaeditorial#happy #thankful #madewithlove #personalizedpoems #personalizedpoetry #customizedcreations #poetry #writersofinstagram #instawriters #poetsofinstagram #igwriters #yourquote #wordswag #writeaway #writer #poetrycommunity #poet #poem #writersclub #writerscommunity #creativeconcepts #childrensbooks #childrensbookauthor #childrensbookart

Contik - это обзорщик фото и видео из Инстаграма.