#sabahan

favrito 😋😋 hanya ada d pasar twau ya gaisss 😂 seaweed 😍
#maluaperrbossku#sabahan
Korang BLACKLIST??? Ala boleh je bayar bulan² dengan Cuckoo. Bukan nak buat loan bank 🤣🤣🤣
.
Slip gaji pon takyah. Deposit pon takde. Servis PERCUMA dan WARANTI selama 5 tahun.
.
On tak on?
.
#usahawancuckoo #penapisair #cuckoo #sayapilihcuckoo #nakkurus #jomsihat #waterpurifier #drinkhealthy #terapiinstagram #mirafilzah #remyishak #dramasangat #ctdk #neelofa #nakcantik #kulitputih #mineralwater #agentcuckoo #sabahan #sarawakian #sabah #sarawak #kualalumpur #kelantan #cikgu #pengantinbaru #anak #rumahsewa #malaysia #maluapabossku
I see it, i like it, i want it, i got it yeahhh

#sabahan #sabahangirl #originalsabahan #sumandaksabah #sumandakkadazandusun #borneogirls
Inshaa'Allah
.
#usahawancuckoo
Mula² cadang nak edarkan rumah ke rumah tapi atas faktor keselamatan, tukar plan 😂
.
Masa buat ni, dalam hati tu betol² berserah je. Mintak Allah gerakkan hati penghuni rumah bukak peti pos, nampak flyers dan baca. Gerakkan hati supaya berkenan nak pasang penapis air Cuckoo kat rumah diorang.
.
Aamiin inshaa'Allah ada la rezeki tu 🤲
.
#usahawancuckoo
.
Yuppzz! It's not easy to be me. Who says it is? SUPERMAN CAP kualiti mcm ni boleh dpt rm20 sahaja. Di manaaaaa..pastilah di #joyshoppekb 😁

#itsnoteasytobeme #superman #supermanreturns #cap #snapback #snapbackhat #topi #topisnapback #topisnapbackimport #topisnapbackmurah #morethanwords #lokalah #bazarpaknil #igmalaysia #sabahan #sabah #sandakan #tawau
#Repost @elaizerpop_csateam
• • • • •
KUDOU ON FLEEK!! 💛
.
Service | Kudou waxing | Rm40
.
Haven't try?
Go to our website www.cabrinesolibunart.com for appointment 😘
.
#csateam
#kudouonfleek
#kudouonpoint
#kudouwaxing
#kudou
#brows
#brow
#browsonfleek
#browsonpoint
#eyebrows
#eyebrowsonfleek
#fullbrows
#localbah
#sabahan
#kkcity
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60169896113/pinkladyoriginal

#deyyaempire#teamferra#pinkladyoriginal#pinkladybodyperfection#pinklady#pinkladyori#pinkladysabah#pinklady#sabahan#pinkladytiptop#bodymantap#hotbody#meletop#viral#trending#motifviral#10challenge
Main Gila

Sebalik senyuman manusia-manusia yang kelihatan normal itu, terselit kegilaan yang ingin bebas dari segalanya yang menjerut kehidupan yang tidak akan pernah berhenti mengulangi sejarah yang tidak dimakan waktu sehinggalah menemui maut. Boleh jadi kau mati dengan kepala yang terpisah dari tubuh, atau boleh jadi kau mati melihat jantung kau direntap keluar mahupun mulut pistol bercium dengan mulut kau. Main Gila, sebuah buku yang menceritakan kegilaan yang menari-nari di atas garisan normaliti.

Antologi cerpen hebat garapan tujuh belas penulis yang merencah karya berdarah ini dengan cukup bergaya; disunting oleh Aisa Linglung.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #lejenpress #bukulejen #maingila #antologicerpen #novels
🐟🐟🐟BETTA FOR SALE..🐟🐟🐟
.
.
PM ME FOR PRICE💵
.
.
- HMPK : Fancy
- Umur : 4 Month - Saiz : M
- Jantina : Male
.
.
- Wasap.my/60168370150
- Malaysian Only 🙏
.
.
#tawau #mytawau #tawaubetta #semporna #lahaddatu #sandakan #kundasang #kotakinabalu #sabah #sabahan #sabahbetta #sarawakbetta #terengganubetta #melakabetta #malaysia #malaysiabetta #ikanlaga #ikanhias #hellboybetta #cooperbetta #sellerbetta #galaxykoimulticolourbetta #makcikbetta #bettafish #bettashop #bettaworld #bettaholic #bettaforsale #bettaborneo #bettalovers
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
🐟🐟🐟BETTA FOR SALE..🐟🐟🐟
.
.
PM ME FOR PRICE💵
.
.
- HMPK : Hellboy
- Age : 4 Month
- Saiz : M
- Sex : Male
.
.
- Wasap.my/60168370150
- Malaysian Only 🙏
.
.
#tawau #mytawau #tawaubetta #semporna #lahaddatu #sandakan #kundasang #kotakinabalu #sabah #sabahan #sabahbetta #sarawakbetta #terengganubetta #melakabetta #malaysia #malaysiabetta #ikanlaga #ikanhias #hellboybetta #cooperbetta #sellerbetta #galaxykoimulticolourbetta #makcikbetta #bettafish #bettashop #bettaworld #bettaholic #bettaforsale #bettaborneo #bettalovers
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Serum muka terbaru dan tengah HOT 🔥🔥🔥di pasaran‼️ 👉🏻Miraculous Face Serum...
====================
Kegunaan Serum Miraculous : ☘️Melembapkan kulit wajah
☘️Wajah lebih radiant dan cerah ☘️Mencegah dari pencemaran dan dan sinar matahari
☘️Mengurangi minyak berlebihan
☘️Mencegah penuaan ☘️Menyamarkan bintik gelap dan parut muka
☘️Kurangkan pigmentasi
☘️Membantu kurangkan jerawat dan parut jerawat
☘️Melicinkan kulit serta kelihatan muda.

PM kami segera‼️
.
#miraculous #faceserum #serummuka #serumwajah #miraculousfaceserum #puchong #studentupm #kl #kualalumpur #klcc #petaling #desapetaling #kulim #kuantan #kk #sabah #miri #sabahan #maluapabossku #sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil #shahalam #puchongperdana #puchongperdana #cheras #ampang
Jom kita sama-sama amalkan 2 ayat ini untuk menjaga kulit wajah cantik dari dalam bukan luaran sahaja ♥️
.
.
Surah Yusuf Ayat 4:
إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ رَأَيْتُهُمْ لِي سَاجِدِينَ

Maksud surah Yusuf, ayat 4: “(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya: “Wahai ayahku! Sesungguhnya Aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan; Aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku.” Setelah membaca ayat tersebut boleh terus baca Yusuf ayat 39 dalam surah Taha:
وَأَلقَيتُ عَلَيكَ مَحَبَّةً مِنّي وَلِتُصنَعَ عَلىٰ عَيني

Maksud surah Thaahaa ayat 39: “Dan Aku telah tanamkan dari kemurahanKu perasaan kasih sayang orang terhadapmu; dan supaya Engkau dibela dan dipelihara dengan pengawasanKu.”
.
Amalkan 2 ayat ini sebanyak 3 kali setiap kali selepas solat dan sapukan pada wajah. InsyaAllah, perkara yang positif akan datang pada diri kita.
.
.
#babeaushare #babeau #babeautomato #babeauskincare #babeaulovers #babeausweetheart #babeautomatoskincare #kulitsihatcantik #babeausabah #babeauborneo #babeaukotakinabalu #babeausandakan #babeaulahaddatu #babeaukunak #babeausemporna #babeautawau #sabahan #sayapakaisayajual
This is going to be my longest Instagram post yet - jadi bertabahlah membaca.

Saya tidak tau di mana mau mula tapi, bagi kamu mengenali saya, kamu mesti tau minat mendalam saya dalam bidang penulisan. Darjah lima lagi sudah berangan-angan mau jadi penulis novel.

Cita-cita tidak pernah padam tapi saya selalu menahan diri. Selalu rasa ragu dan bimbang karya atau rancangan tidak menjadi seperti yang diharapkan.

Namun, selepas bapa saya meninggal dunia pada Disember 2016, saya mengambil keputusan untuk 'to never look back' dan berusaha sedaya-upaya untuk menghasilkan buku pertama. Malangnya, cita-cita itu tidak berkesampaian disebabkan halangan yang tidak dapat dijangka.
Disebabkan itu, saya memutuskan untuk menjadi 'self-published author' saja dan kesemua karya saya dapat dibaca (secara percuma setakat ini) di laman web : http://alispadasian.com

I have never asked for anything from anyone before, but this time, can I ask for your support?

#photooftheday #author #writer #malaysianwriter #novelis
#novel #penulis #buku #fiksyen #inspirational #sabahan
#originalsabahan #sabahanwriter #kotakinabalu #sabah
🔝🔝🔝
🆙🆙🆙
🤙🏻🤙🏻🤙🏻
📞📞📞
KACIOHOLIDAY
HOBIKUKERJAKU
Selamat datang Kota Kinabalu
puan zai& family memang terbaik pantunnya

Alhamdulillah misi selesai 4 hari 3 malam16/02/2019-19/02/2019 Dan terima kasih banyak-banyak atas semuanya Semoga diberikan kesihatan berpanjangan n dapat melancong lagi😀😊😀 from Singapura

Terima Kasih Memilih Percutian Ke Sabah Bersama Kami Team Kami.. Maaf Jika Ada Kekurangan Dalam Service Kami... Kami Tidak Menjanjikan Yg Terbaik Utk Anda.. Insyaallah Kmi Team Kacio Holiday Akan Buat Yg Berbaik Semasa Percutiaan Anda Ke Sabah.. #HOBIKUKERJAKU
#enjoyyourjob
#enjoyYoulife
#cuticutimalaysia
#vvipsabahan
#sabahan
#tripmurah
#travelsabah
#sabah
#minatpunyapasal
#inicarakerjaku
#kerjakerasutkmendptknya
#miamirza
#timberland
#ikhlasjujuramanah
#Kalautaksukaabaikan
#lubaiksayabaik
#Terimakasihkeranasupport
HER INFORMATION
Full name: Noami Melinda Jeffery
Nickname: nome / mey
Age: 15 *unofficially
Religion: Christian
Hobby: dancing / singing /
Birthdate: 26 / Aug / 04
Status: -
Job: -
Instagram: @n.mjp_ & @noamilifes
Number phone: -
WeChat: -
Facebook: -
Twitter: -
• Berminat ? Bah Terus Chat Saya Di Whatsapp, Number ( 0128374011 ) #SABAH #SABAHAN #MALAYSIA
Steady sis, jerawat batu dah memang clear terus dari muka. Bukan tu je, kulit jadi peloles & licin pulak tu. Rahsia dia? Asalkan konsisten consume #DianzVitamin! 😉 .
.
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 01151776811 😊
.
#Coddianzkunak
#dianzVitamin
#Dianzvitaminsabah
#tipsjerawat
#tipskulitsihat
#Jerawatnanah
#parutjerawat
#ubatresdung
#Dropshipwanted
#Bebasjerawat
#bebascela
#jerawatpasir
#kulitkering
#Kuitberminyak
#Sabahan
#meletop
🌈Good afternoon and salam sejahtera dari kami staff katalina.aesthetic.sandakan
Sedia memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda🌹
.
Hubungi kami segera!
Contact Us for Booking/Enquiries 🌹
☎️089-223 446
☎️089-223 446
☎️089-223 446
.
Address:
Block F, Lot 43, Ground Floor, Utama Place 1, Mile 6 North Road, Sandakan, Sabah 90000 (infront of McD)
.
Masa operasi
Tuesday - Sunday (Monday off day)
10am-7pm
.
#rf #faceslimming #doublechin
#jomkurus #vaginaltightening #medicaltourism #vshape #medispa #drkatalina #daguberlapis #jomcantik #cryolipolysis #vaginaltightening #imago#breastfillers #sabahan #threadlift #aestheticdoctors #kotakinabalu #aesthetic #acne #sandakan #photospray #hairremoval #labiallightening #fillers #dermapen #sandakan
Why Microdermabrassion is good for your skin? ✅ Non-invasive treatment
✅ Instant results.
✅ No downtime.
✅ Suitable for all skin type.
🕘9.00AM-7PM (MON-FRI)
🕘9.00AM-5.00PM (SATURDAY)
📍ASIA CITY KOTA KINABLU

Contact us now AT 📲 0178280730 to reserve your treatment slots 💪🏼 #bodymechanicsconsultancy #kotakinabalu #sabah #borneo #kkcity #sabahan #skincare #healthyskin #flawless #microdermabrasion #innofacial #radiofrequency #carboxytherapy #firm #skinlaser #beautifulskin #bridal
Part 3 ❤️ Testimonial from our Sabah fashion designer Mr Bruno @brunoyikito88
.
I'm happy to see how does he happy with the immediate result! No more dark circle!! And he has his apple cheek now as a result from cheek augmentation ! Wahhhh... Uols dengar sendiri la testimonial dia kannn 👏👏😍
.
So guys, anymore enquires don't be hesitate to dm me ya. Have a nice day everybody!!
.
#drkatalina #aesthetic #kotakinabalu #sabah #sabahan
The best people are the givers, not the takers. Make your wants, want you ❤
.
.
#malaysianhijjabi #hijabista #sabahan #instafashion
Coba imbas kembali kenangan kita.
#sebelumcahaya
#letto
#malaysia
#sabahan
Dengan hanya serendah RM150, korang dah boleh dapatkan PERFUME ORIGINAL yang korang hanya mampu pandang and ambil bau dekat mall.
.
Dah ramai kita tipu dengan harga yang MURAH tapi perfume ORIGINAL, boleh save hampir RM200 tahu😎😎Berpeluh tangan nak bayar😱😱 HANYA SERENDAH SERATUS LIMA PULUH SAHAJA💵
.
WhatsApp kami sekarang!!
📲 0193154254
.
📮FREE POSTAGE
⚠CONDITION ORI REJECT
ORI WITH GUARANTEE
.
#sayajual #sayajualmurah #perfumemurah #jualanku #perfumerejectmurah #luaskankuasamu #zizanmall #bazaarpaknil #sabahan #sitinordiana #hantarankahwin #kadkahwin #perfumeoriginal #redvelvet #kkck #authenticperfume #ikutcarakita #perfumelovers #sayajualonline #perfumereject #fattzura #sarawakian #dyxy #shahalam #fattahamin #setperfumemurah #takorisayatakjual
Amazing Holidays with amazing familys. #Sabahan #KK #ARFamilys #Onvacay
Assalamualaikum
Selamat siang kamuurang 😍😍 Ada sesiapa yang belum tau sade carya ?
Meh sya bagitau , 😘

Carya ni ada 2 sade * coco clasic ( warna soft dengan blusher warna pinky , nampak sweet giteeew kalau kamurang guna ngam untuk barbie doll make up , etc) *Truffel daring (warna bold dengan blsuher warna gelap2 giteew , ngam untuk bollywood make up , etc)

Kamu boleh mix & match kan smua warna yang ada dalam carya cosmetics ,
Carya ni Completed sangaat
Kamurang nda akan rugi kalau grab 2 sade carya ni 😍

Jom up kamurang pnya make up look guna carya cosmetics
Dapatkan hanya di @caryasabah
Free cod area sepanggan dan sekitaran
Barang ready stock 😍 nda perlu tunggu lama tuk dapatkan carya ni 😍

Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics

#teamikais
#teamfl
#caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #makeuptutorial #sabahan #kkcity #sumandak #ainaserum #bizzybody #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone #sephoramalaysia #nelofahijab #MOTDcaryacosmetics
Assalamualaikum
Selamat siang kamuurang

Jom try tutorial make up guna carya cosmetics , sade coco clasic ni

Warna dia sangat2 pigmented , dan senang blend 😍😍 Jangan lepaskan peluang 😍😘
Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics

#caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamfl #teamikais #makeuptutorial #MOTDcaryacosmetics #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone #sumandak #sabahan #kotakinabalu #kkcity
Assalamualaikum
Selamat siang kamuurang

Jom try tutorial make up guna carya cosmetics , sade coco clasic ni

Warna dia sangat2 pigmented , dan senang blend 😍😍 Jangan lepaskan peluang 😍😘
Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics

#caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #teamfl #teamikais #makeuptutorial #MOTDcaryacosmetics #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeupkit #makeupartist #makeupmurah #makeuallinone #sumandak #sabahan #kotakinabalu #kkcity
Kitab Terfaktab: Konotasi Rasa

Tidak cukup lagi korang terlanjur dengan semua ini? Perasaan suka, cinta, rindu, kasih, sayang, setia, rabak, toleransi, yang membawa kepada pernikahan dan perkahwinan akan memacu halatuju Malaysia yang lebih romantik. Kitab Terfaktab: Konotasi Rasa adalah kita yang lebih membincangkan isu perasaan dan idea korang dari kesimpulan mengenai relationship. Kitab keempat ini menjadi titik tolak dan titik akhor cerita perhubungan korang sama ada nak terus, atau putus.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #terfaktab #terfaktabmedia #kitabterfaktab #konotasirasa #novels
Travelog ET: Namastee India
Buku ini mengisahkan tentang pengembaraan Siti Noridah Ab. Rahman di India pada tahun 2014 dan 2015. Mengembara di India telah mengajar beliau banyak perkara tentang kehidupan secara umumnya. Malah sepanjang tempoh pengembaraan solonya di sana, beliau sering diuji ketahanannya dari segi mental dan juga fizikal. Sebenarnya, bukan perkara yang mudah untuk mengembara seorang diri sebagai seorang wanita di India.

Beliau yang sememangnya gemarkan pengembaraan penuh cabaran, telah menjelajah ke daerah yang berhampiran dengan sempadan Tibet yang memerlukanpermit khas untuk ke sana. Keunikannya budaya, adat resam dan sejarah di India juga adalah sesuatu yang tidak kurang hebatnya.

Semoga kisah pengembaraan beliau menjadi inspirasi kepada mereka yang ingin mengembara ke India juga suatu hari nanti.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #ilmu #ulatbuku #baca #sukabaca #jombaca #bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #instabooks #bookworm #malaysian #Sarawakian #Sabahan #traveloget #namasteeindia #imabackpackerfrance #sitinoridahabrahman #bukutravel #travel
#Repost @drkatalina with @get_repost
・・・
Part 2 Tear-trough filler and cheek augmentation in progress...
.
From the video kita dapat lihat sunken eyes and dark-circle pada bawah mata sebelah kanan hilang serta-merta slps HA filler digunakan menggunakan 'cannula' secara 'fanning technique'. Cannula digunakan adalah tumpul dan bukan jarum bagi mengelakkan kecederaan pada sel-sel tisu mahu pun vessels supaya komplikasi dapat dielakkan. Tidak sakit (boleh tengok pada reaksi wajah Bruno @brunoyikito88), no redness, no swelling, no bruises. Immediate effect!! Yeay! 👍👍👏👏👏
.
Korang ada sunken eyes and dark circle yang teruk? Dah mcm mata kak ponti?? Don't worry... Berminat sila dm.
.
#drkatalina #aesthetic #kotakinabalu #sabah #sabahan #sumandak #medispa #medispamalaysia #medispasabah #medispasandakan #medicaltourism #malaysia #imago #jomcantik #beautycenter #kualalumpur
Tikau pulai jd ajk SK7 last year. Taun tok ibuk cuci tangan auk. 😏 #throwback🔙 #lifeforchrist
.
.
.
.
.

#sarawakians #induiban #sabahan #originalsabahan #sumandakgorgeous #sabahsarawak #weareborneon #ibanez #asean #majodi #majodicentre
#Repost @drkatalina with @get_repost
・・・
Part 1 ❤️
Okay gaisss next video as for today!! Sowey lambat skit post tadi ramai clients. Alright, ramai org tanya clients I pompuan je ke? Ehhhhh sape kata uolssss?? Hahaaa... Haaaa ni dia bukti, perkenalkan Mr Bruno @brunoyikito88, seorang pereka fesyen antara yang cukup saya kagumi. Keunikan rekaannya mmg antara yg terbaik yang pernah saya lihat! So, he's chose me to settle his eyes dark circle and sunken eyes. So by using double-cross-linked hyaluronic acid fillers, I did tear-trough fillers to fill in his sunken eyes thus hilangkan dark circle matanya serta-merta! Yes, effect adalah serta-merta! After 24-48 hours after fillers, lagi tambah cantik sbb filler dah blend dgn water inside our skin (as hyaluronic acid is naturally hydrophilic) so kulit akan terasa kelembapan (so sesuai utk kulit kering) dan semulajadi or natural look. Pada masa yang sama, extra fillers yg ada I sempat buat cheek augmentation and he really loves it! Bruno bgtau dah lama he wondered knp Korean artist tu ada apple cheek, takkan makeup boleh buat effect secantik itu dan membuatkan mereka kelihatan muda, I said nope, fillers it is! And I can do it for uols. Tak perlu fly jauh2 dah... I'm here for you ❤️
.
Nantikan next video cara eyes and cheek augmentation Bruno ya! Check it out!
.
#drkatalina #aesthetic #kotakinabalu #sabah #sabahan #sumandak #jomcantik #katalinaaestheticandwellness #malaysia #kecantikan #medispa #medicaltourism #vshape #sandakan #fillers #dermapen #threadlift #botox
My 🌟 Star .
.
"Something will grow form all you are going through and it will be you. "
.
.
Road to...
MRK Penampang 2019
@aniel_w
.
.
Miss culture & tourism 2019 @catsweenssp .
.
Good luck!
#TeamJoypare #TeamNell #TeamKate #mrkpenampang19 #MissCluturetourism
#Sabahan
Have you guys done your Treatment and Skin Analysis at Katalina Aesthetic & Wellness Sandakan ? .
If not yet !! Come visit us at Katalina Aesthetic & Wellness Sandakan IJM near MCD 24 hours and grab the FREE Skin Analysis before 28Feb .
Hubungi kami segera!
Contact Us for Booking/Enquiries 🌹
☎️089-223 446
☎️089-223 446
☎️089-223 446
.
Address:
Block F, Lot 43, Ground Floor, Utama Place 1, Mile 6 North Road, Sandakan, Sabah 90000 (infront of McD)
.
Masa operasi
Tuesday - Sunday (Monday off day)
10am-7pm
.
#rf #faceslimming #doublechin
#jomkurus #vaginaltightening #medicaltourism #vshape #medispa #drkatalina #daguberlapis #jomcantik #cryolipolysis #vaginaltightening #imago#breastfillers #sabahan #threadlift #aestheticdoctors #kotakinabalu #aesthetic #acne #sandakan #photospray #hairremoval #labiallightening #fillers #dermapen
👜 RM 45 RM 45 RM 45 👜
.
✈PRE ORDER ITEM!! (for those who can wait only)
.
Estimate arrive ✈️ 14 working days ✈️
.
NOTE : 100% cheap and good quality (SAME AS PHOTO)
.
🎀 measurement : 21cm (L) x 15cm (H) x 17cm (W)
.
Postage : RM 10 all around Malaysia🎉
Colour available : 3
📲 whatsapp : 01114160792
.
🎀close order every Sunday 9pm, order ikut batch🎀 .
❤️ Follow our shop!! More fashionable and latest design update daily❤️❤️
.
#begmurahmalaysia #begmurahcantik #murah #cantik #casualbeg #cheap #fashion #koreanstyle #koreanstylemurah #berkualiti #fadybeg2019 #tawau #sabahan
HIS INFORMATION
Full name: Raffie Irvon
Nickname: Rapii
Age: 26
Religion:
Hobby: music, film, writing, rap
Birthdate: 19/06/1992
Status: Single
Job: Government sheep
Instagram: @foreverinflow
Number phone:
WeChat: @foreverinflow
Facebook:
Twitter: @foreverinflow @daskyisfallin
• Berminat ? Bah Terus Chat Saya Di Whatsapp, Number ( 0128374011 ) #SABAH #SABAHAN #MALAYSIA
Borneo Wonderland
_Kinabatangan Sabah
#Sabah #Sabahan #borneo #photography #beautiful #clouds #travel #holiday #bukanbiasabiasa #happy #smile #goodvibes #life #nature #Malaysia #asia #natgeo #sunset #goldenhour #sabahanvibes
.
.
.
📷
@nat.s.m
.
.
.
Tag us ur clicks
@sabahanvibes
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
👜 RM 32 RM 32 RM32 👜
.
✈PRE ORDER ITEM!! (for those who can wait only)
.
Estimate arrive ✈️ 14 working days ✈️
.
NOTE : 100% cheap and good quality (SAME AS PHOTO)
.
🎀 measurement : 18cm (L) x 12cm (H) x 7cm (W)
.
Postage : RM 10 all around Malaysia🎉
Colour available : 4
📲 whatsapp : 01114160792
.
🎀close order every Sunday 9pm, order ikut batch🎀 .
❤️ Follow our shop!! More fashionable and latest design update daily❤️❤️
.
#begmurahmalaysia #begmurahcantik #murah #cantik #casualbeg #cheap #fashion #koreanstyle #koreanstylemurah #berkualiti #fadybeg2019 #tawau #sabahan #puma
Be like these customers and trust us to take your baking to the next level! Only at
#anniescookingstudio #anniescookingstudiokk

Now in #likasplaza KK
Lot 17, Grd Flr, Likas Plaza, Lrg Likas Plaza, Jln Pasir, 88400, KK

#kkbakers #bakerskk #borneobakers #kkcity
#kotakinabalu #sandakan #borneo #sabah
#sabahan #sabaheats #kkcakes #kkbuns
#kkfood #kkeats #kkcoffee #kkhomebaker
#kkhomebake #kkdoughnuts #kkbreads
#kkfoodie #likasplaza
#kingfisherkk #homebakermalaysia
#homebaker #kkingredientshop #sabahingredientsshop #sandakaningredientshop
the cold never bothered me anyaway 🍌
found this photo and I wanna throwback for the looks I got from mother monster @ladygaga 😂🤭(just kidding) .
.
.
.
#likeforlike #like4like #likeforfollow #like4follow #likesforlikes #like4likers #mens #selfie #asianguy #asian #hotpinoy #pinoy #pinoyguy #singapore #potd #sabahan #asianbaby #photo #photooftheday #photooftheweek #vsco #life #love #igers #philippines #tflers #iphonesia #beauty
They say kami macam adik beradik..#mom& daughter #myminime #kksabah #love #sabahan

Contik - это обзорщик фото и видео из Инстаграма.