#sarawakian

ORIGINAL SABAHAN VERSI SARAWAK - ORI SARAWAKIAN - BY KENYALANG_KINABALU video

Kitab Terfaktab: Definisi Cinta Infiniti

Definisikan cinta dalam satu perkataan? Terlalu banyak definisinya dan pelbagai tafsirannya sehingga tidak cukup dengan satu perkataan. Cinta lebih awal wujud dari politik, lebih bernilai dari wang ringgit, dan lebih rumit dari hukum sains. Kitab Terfaktab Definisi Cinta Infiniti merupakan sebuah kitab pertama yang bukan sahaja ditulis oleh penulis-penulis berpengalaman dalam percintaan, mala ia terhasil dari pelbagai alternatif fikiran yang takkan anda sangka. Ini adalah sebuah kitab yang mengandungi segala definisi cinta yang infiniti.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #terfaktab #terfaktabmedia #kitabterfaktab #definisicintainfiniti #novels
🦉#actcute #journey #sarawakian #walk
Hai darlings semua, ramai tanya Fie apa ingrediants AINAA CLEANSER ni, selamat ke ? Betul ke takde checimal ? Tak merosakkan kulit ke ? Yess yess AINAA CLEANSER adalah produk organic with natural ingrediants..
.
.
Semua bahan adalah natural dan organik, sesuai untuk semua jenis kulit, yang berjerawat ? Kulit kering ? Kulit berminyak ? Kusam ? Kulit sensitive semua boleh, Sebab Syafiqah Aina sendiri punya kulit yang sensitive memang sesuai sangat guna kerana tiada bahan terlarang yang merosakkan kulit..
.
Dont worry korang semua boleh cuba dan lihat sendiri kesannya nanti..
.
Nak Tahu lebih lagi boleh tanya asya 😁 whatsapp/dm asya 😘😘 Tekan jerr Link on Bio , Fie akan balas secepat mungkin 💕

Whatssap 0128535056

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaacleansersarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#AinaaSunscreen#hottv#flawlessskin#maluapabossku#beautyskin#ainaacleanserkuching#kuching#kuchingsarawak#ainaaserumkuching#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#ainaacleanserbintulu#belaga#kapitsarawak#smkbelaga#ainaacleanserbelaga#kakmudalegacy
AINAA CLEANSER❣️❣️❣️ Semua nak cantik,nak kulit sihat...carilah pencuci dan serum yang dihasilkan daripada bahan semula jadi supaya kulit kita agar kekal sihat🤗🤗🤗 So sweet big boss kita@syafiqahaina nie!dan boss kita @nsabeauty_kakmuda...muka tanpa heavy makeup pun cantik and senantiasa flawless gituu... Nie sebab AINAA CLEANSER punya sengat🔥🔥sebab AINAA CLEANSER nie tak buat kulit kita kering & boleh jadikan sebagai remover makeup tau‼️ Haaa...korang kat luar sana siapa nak kulit cantik??flawless??cepat‼️cepat‼️grab AINAA CLEANSER now😱😱😱 Whatssap 0128535056

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaacleansersarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#AinaaSunscreen#hottv#flawlessskin#maluapabossku#beautyskin#ainaacleanserkuching#kuching#kuchingsarawak#ainaaserumkuching#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#ainaacleanserbintulu#belaga#kapitsarawak#smkbelaga#ainaacleanserbelaga#kakmudalegacy
UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk
- Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori.
- Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular.
- Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri
- Perlukan secara percerahan semulajadi.

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaacleansersarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#AinaaSunscreen#hottv#flawlessskin#maluapabossku#beautyskin#ainaacleanserkuching#kuching#kuchingsarawak#ainaaserumkuching#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#ainaacleanserbintulu#belaga#kapitsarawak#smkbelaga#ainaacleanserbelaga#kakmudalegacy
READY STOCK‼️
SNOWCAP BERTALI
.
Dah beli ke uolls snowcap bertali ni ? Bukan inner bertali tauu. Jangan bertukar tau.
.
Snowcap bertali ni sama material je dengan snowcap berhantu, cuma di upgrade ada tali sahaja. Budak kecik pun boleh pakai, tak susah dengan ada tali di berlakang. Senang nak adjust ikut keselesaan. .
Disebabkan color - color sangat limited, Cepat- cepat Dm dan whatsapp admin sekarang sebelum kehabisan stock 😀
📲 http://www.wasap.my/+60137241042/snowcapbertali
.
.
#innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #pasirgudang #beautymakeup #cikgu
Masjid Al-Abyad Matang Jaya,Kuching Sarawak
atau lebih d kenali oleh penduduk kuching dgn Masjid Putih

#masjid #masjidalabyad #kuching #sarawakian #matangjaya
Tak perlu nak introduce lagi warna Black ni. Semua tahu warna paling hot and paling senang nak match kan?! 😍
_

Hot Black sangat Hot Selling!
Jom dapatkan sekarang!
_

Get this at RM42/pc exc pos
_

How to order?
1) Whatsapp 6012 6234091/ click link in the bio.
2) DM @flawrascarf
_

#mattesatinbawalbidang50
#bawalmattesatinbidang50
#bawalsatinbidang50
#uia #uitm #usm #ukm #unimas #bisnessarawak #sarawakian #bawalsatintaklicin #bazaarpaknil #klia2 #motifviral #naelofar #ctdk #bisnescikgu #satinbawalbidang50 #bawalbidang50 #customemadehijab #tailormadehijab #hijabstylemalaysia
Kitab Terfaktab: Pasca Gelap
Cinta itu celaka?
Perkara indah tidak semestinya suci. Apa yang pedih pada mata pemerhati mungkin yang paling indah bagi mereka yang menikmati.
Kitab Terfaktab: Pasca Gelap akan bawa kau ke satu sudut lebih jauh yang dipenuhi dengan kekejaman dan cerita-cerita sengsara supaya minda kau yang koma itu kembali sedar. Kalau kau tak percaya wujudnya kegelapan, maka jangan kau cuba berlagak memeluk kebahagiaan.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #terfaktab #terfaktabmedia #kitabterfaktab #pascagelap #novels
.
❤️ Ready stock Penan bag ❤️
.
.
Materials : Plastic strapping
.
.
To deal please click
👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60138940533
.
.
#penanbag #sarawakhandicraft #sarawakian #handmade #decoupage #flower #picnicbag #totebag #telekungbag #globalmarket #worldmarket
.
❤️ Ready stock Penan bag ❤️
.
.
Materials : Plastic strapping
.
.
To deal please click
👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60138940533
.
.
#penanbag #sarawakhandicraft #sarawakian #handmade #decoupage #flower #picnicbag #totebag #telekungbag #globalmarket #worldmarket
I'm jealous of people who can sleep anywhere, anytime. #bolehland #ontheroad⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#everydaysibu⠀
#sibu⠀
#igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita⠀
#sarawakian #borneotravel #borneodaily #wonderlust #travelscape #roadtrip #sarawakian #sarawak #malaysiaasia #igdaily #letsgosomewhere #asia #canonasia #travelers #rainforest #vscoasia #shotoniphone #iphonegraphy
😍😍😍Testimoni😍😍😍 Stop🤗🤗fie nak share sikit testimoni dari kak cantik kita seorang nie btw(tq bg testimoni dr team@nsabeauty_kakmuda)yg lain.happy sangat2 Ainaa Cleanser +Ainaa Serum dapat bantu masalah kulit dia daripada teruk sehinggalah beransur-ansur baik...👍🏻👍🏻satu jer nak pesan guyss‼️korang kenaklah konsisten baru laaa dapat result yang baikkk😘😘 Haaa..guyss ada yang masalah macam kak cantik kita nie tak???segeralah beli and cuba Ainaa Serum +Ainaa Cleanser tak cuba tak tahu.... http://Wasap.my/60128535056/SayaNakOrderNsa

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaacleansersarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#AinaaSunscreen#hottv#flawlessskin#maluapabossku#beautyskin#ainaacleanserkuching#kuching#kuchingsarawak#ainaaserumkuching#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#ainaacleanserbintulu#belaga#kapitsarawak#smkbelaga#ainaacleanserbelaga#kakmudalegacy
Yaahooo👏🏻👏🏻😍😍
Customer ramai suka & happy😘😘kami pun berkali2 suka👍🏻 Dengan Ainaa Cleanser + Ainaa Serum korang semua xperlu spend banyak sangat duit beratus2 ringgit nak pergi klinik & spa k...sebab guna Ainaa Cleanser +Ainaa Serum pun boleh nmpak kulit cantik,gebu & licin...boleh guna berkali2😀😀 Whatssap 0128535056

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaacleansersarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#AinaaSunscreen#hottv#flawlessskin#maluapabossku#beautyskin#ainaacleanserkuching#kuching#kuchingsarawak#ainaaserumkuching#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#ainaacleanserbintulu#belaga#kapitsarawak#smkbelaga#ainaacleanserbelaga#kakmudalegacy
MEMPUNYAI MASALAH KULIT WAJAH YANG TERUK? 🤗jangan risau kami ada jalan penyelesaian terbaik untuk kulit anda, lelaki mahupun wanita boleh mengunakannya dah terbukti keberkesanannya
dan kami juga adalah produk local yang diiktiraf : 👉🏻Kelulusan KKM ✅ 👉🏻Tidak mengandungi Mekuri ✅ 👉🏻Tidak mempunyai bahan penyumbat liang ✅ 👉🏻Beribu Testimoni terlahir setiap hari ✅ 👉🏻Selamat untuk digunakan untuk kulit rawan jerawat ✅ 👉🏻Jika berhenti tak ada kesan buruk (breakout) pada muka ✅ 👉🏻Boleh merawat luka external ✅ 👉🏻Sekali picit cukup untuk seluruh permukaan wajah ✅ 👉🏻Sesuai untuk jenis kulit orang asia ✅ 👉🏻Lelaki dan Wanita berumur dari 13 tahun keatas boleh mengunakannya ✅ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 Macam mana nak order? boleh klik dibahagian atas ⬆️⬆️ link nombor wasap (nama anda). (nama anda)

#nsabeauty#nsabeautyofficial#nsabeautysarawak#ainaaserum#ainaaserumsarawak#sarawak#sarawakian#erafmsarawak#ainaaserumkuching#kuchingsarawak#hottv#maluapabosku#uitmsamarahan#politeknikkuchingsarawak#upsitanjungmalim#flawlessskin#glowingskin#beautyskin#ainaaserumbintulu#bintulu#bintuluinfo#upmbintulu#belaga#ainaaserumbelaga#smkbelaga#kapitsarawak#kakmudalegacy
.
🌸 Hard Wax Bean Pricelist
_________
.
❣: 50g RM10.
.
❣: 100g RM15.
.
❣: 300g RM35.
.
❣: 500g RM55.
.
❣: 1kg RM85 / RM95
____________
.
.
Shimmer wax NEW 🎈
( Preorder )
✨ 100g RM18
✨ 300g RM39
✨ 500g RM59
✨ 1kg RM99
.
Postage day every Mon, Wed and Sun 📦.
.
.
.
#hardwaxmurah #waxingmurah #hardwaxmalaysia #waxingmalaysiamurah #waxingmalaysia #waxbean #sarawakian #sarawakians #waxwarmer #sabahan #waxheater #sumandak #cabutbulu #waxbeans #kuching #kuchingsarawak #kuchingonlineshop #kotakinabalu #labuanonlineshop #miri #lahaddatu #kksabah #sibu #sarawakonlineshop #sabahonlineshop #waxingbuluketiak #honeywaxing #honeywax #sugarwaxmurah #sugarwaxtermurah
Bok jak lepas bersalin??
Badan rasa letih, lesu, x bermaya??
Baby x kenyang sebab susu badan x banyak??
. .
Juh! Cuba amal minum Kopi Anggun Pesona JSD..
Bukan jak memberi tenaga, tapi turut bertindak sebagai penggalak susu!!
. . .
Kompom susu badan lebih meriah..😍
N bentuk tubuh akan kacak balit... 👍👍👍 #stokisjsdsarawak #kuching #jamususukdara #assalamualaikum #jsdkuching #sarawak #sarawakian #malaysiaproduct #bestseller #alhamdulillah #posseluruhmalaysia #businessonline #slim #stokisjsdkuching #erwasaenterprise #coffee #bestcoffee #kopianggunpesona #sarawakonlineshop #businesswoman #jamuindahkeluarga #energy #maskervagina #cantik #femininewash #teamlissa #sabah #psoriasis #malaysiaproduct
Merawat guna herba,kena sabar.
Bukan sekali guna,terus hilang..😉 Yang penting konsisten.
Korang pakai pencuci muka hari2 kan?
Samalah konsep dengan rawatan herba ini.
Hari2 kena guna.. konsisten..konsisten..konsisten.

itu kuncinya

#JamuSusukDara
#familyummu
#teamlissa
#stokisjsdsarawak
#jamususukdara #kuching #sarawak #sarawakian #assalamualaikum #jsdkuching #malaysiaproduct #businessonline #alhamdulillah #erwasaenterprise #assalamualaikum
Korang BLACKLIST??? Ala boleh je bayar bulan² dengan Cuckoo. Bukan nak buat loan bank 🤣🤣🤣
.
Slip gaji pon takyah. Deposit pon takde. Servis PERCUMA dan WARANTI selama 5 tahun.
.
On tak on?
.
#usahawancuckoo #penapisair #cuckoo #sayapilihcuckoo #nakkurus #jomsihat #waterpurifier #drinkhealthy #terapiinstagram #mirafilzah #remyishak #dramasangat #ctdk #neelofa #nakcantik #kulitputih #mineralwater #agentcuckoo #sabahan #sarawakian #sabah #sarawak #kualalumpur #kelantan #cikgu #pengantinbaru #anak #rumahsewa #malaysia #maluapabossku
Wanita yang tidak mengandung kena pastikan haid tu datang setiap bulan tau.

Kenapa ??? Tahu tak yang darah kotor yang terperam dalam rahim lama² tu sebenarnya tak elok.

Boleh jadi cyst, fibroid dan lama² boleh akibatkan barah.

Darah kotor makanan barah.
Jangan buat main.

Macam mana nak pastikan haid lancar setiap bulan?

Amal jaga pemakanan dan mkn lah jamu ;) #JamuSusukDara
#ManisMantapPenuhRahsia
#stokisjsdsarawak #jamususukdara #jsdkuching #kuching #sarawak #assalamualaikum #bestseller #sarawakian #businessonline #malaysiaproduct #posseluruhmalaysia #alhamdulillah #herbs #coffee #jamuindahkeluarga #bfmom #baubadanhilang
#Dhani dolok kenak #HFMD .. buntu otak mak jamu gne nk nyuruh bekas2 ya hilang.. lgk pun hfmd tok gatal.. klinik berik cream sapu jak..tp dhani xtahan.. makin gatal.. So mak jamu ikhtiar mandikkn dhani then sabun dgn anggun pesona soap.. then guna #femininewashjsd sebagai lotion... xpalah mak jamu bkorban fw mak jamu.. asal anak sihat☺ alhamdulillah.. dhani x merengek2 gatal.. #tipsdrmakjamu

More info, rajin2 wsup mak jamu ye
#stokisjsdsarawak #kuching #jamususukdara #sarawak #sarawakian #jsdkuching #assalamualaikum #businessonline #malaysiaproduct #posseluruhmalaysia #alhamdulillah #bestseller #erwasaenterprise #stokisjsdkuching #slim #herbs #anggunpesonasoap #selulit
Inshaa'Allah
.
#usahawancuckoo
🍃Feminine Wash JSD memang mahal 🍃

Sebab bahannya bukan biasa-biasa.. Feminine Wash JSD berherba..
Kandungan FW terdiri daripada : 🌿herba arab
🌿cengkih
🌿extrak sireh
🌿manjakani

Tahan sehingga 2 bulan penggunaan. . .
Bukan sekadar mencuci, tapi merawat miss V anda. . .

Fungsi fw jsd:-
*Membantu menghilangkan bau kohong
*membunuh kuman
*menarik keputihan
*menghilangkan kegatalan
*berbau wangi & rasa sejuk dingin

Sangat sesuai utk wanita yg hamil..bila perut makin besar makin banyak discaj akan keluar..akan jadi sangat tak selesa & berbau. -------------------------------------------------------- www.wasap.my/60138282962

#jamususukdara
#familyummu
#kuching #stokisjsdsarawak #sarawak #sarawakian #assalamualaikum #jsdkuching #malaysiaproduct #posseluruhmalaysia #businessonline #alhamdulillah #erwasaenterprise #stokisjsdkuching #bestseller
Mula² cadang nak edarkan rumah ke rumah tapi atas faktor keselamatan, tukar plan 😂
.
Masa buat ni, dalam hati tu betol² berserah je. Mintak Allah gerakkan hati penghuni rumah bukak peti pos, nampak flyers dan baca. Gerakkan hati supaya berkenan nak pasang penapis air Cuckoo kat rumah diorang.
.
Aamiin inshaa'Allah ada la rezeki tu 🤲
.
#usahawancuckoo
.
💜SET BAKAL PENGANTIN JSD 💜

Perhatian Kepada bakal pengantin kat luar sana yang ada masalah 👉keputihan, gatal-gatal area miss v, 👉 masalah bau badan yang kurang menyenangkan. 👉masalah kulit berjerawat, berselulit, berdaki sana satu badan 👉mis v /celah kelengkang gelap.

Jom.. try set lengkap bakal pengantin dari Jsd ni..masih sempat lg, inshAllah di jamin berbaloi.
#stokisjsdsarawak #kuching #jamususukdara #sarawak #jsdkuching #assalamualaikum #sarawakian #businessonline #malaysiaproduct #posseluruhmalaysia #alhamdulillah #slim #erwasaenterprise #herbs #selulit #anggunpesonasoap #coffee #kopianggunpesona #sarawakonlineshop #businesswoman #soap #energy #ekzema #maskervagina #cantik #teamlissa
Main Gila

Sebalik senyuman manusia-manusia yang kelihatan normal itu, terselit kegilaan yang ingin bebas dari segalanya yang menjerut kehidupan yang tidak akan pernah berhenti mengulangi sejarah yang tidak dimakan waktu sehinggalah menemui maut. Boleh jadi kau mati dengan kepala yang terpisah dari tubuh, atau boleh jadi kau mati melihat jantung kau direntap keluar mahupun mulut pistol bercium dengan mulut kau. Main Gila, sebuah buku yang menceritakan kegilaan yang menari-nari di atas garisan normaliti.

Antologi cerpen hebat garapan tujuh belas penulis yang merencah karya berdarah ini dengan cukup bergaya; disunting oleh Aisa Linglung.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #lejenpress #bukulejen #maingila #antologicerpen #novels
"beli itu kuih! D kita nyepi kita legi t nd meli utai nya! Legi kita! Mael tok!😂"
#tok baru amat bejual😂
#ibantroll #ibantrolls #lawakhambar #lawak #jualkuih #sayajualkuih #sarangtawa #sarawak #sarawakian #bayat #steady
LESEN MASIH MURAH ALHAMDULILLAH,
SELEPAS TOK LESEN MAHAL MASHAALLAH ‼️
JOM DAFTAR LESEN DENGAN KMK‼️‼️
⭕️BANYAK PERCUMA‼️‼️
⭕️TRANSPORT PERPERPERPER 🤔❓❓
⭕️MAKAN PERCUMA KPP1
⭕️KUPON DISKAUN SAMARIANG WATERPARK🏄🏻‍♂️ (satu kupon bleh pakei 6 org)
⭕️FREE RETEST JPJ TEST UTK GAGAL KALI PERTAMA 💯

jom ws kmk segera 👇🏻 Muhammad Yazwan

Wasap.my/60128916334/NAKBANYAKPERCUMA

#TEAMCIKGUMANIS
#NINJA
#SARAWAKVIRAL
#LESENMEMANDUNO1SARAWAK
#sarawak
#kuching
#sarawakian
#borneo
#uitmsamarahan
3 indu dara bajik masuk park aritok. @naz_manterang Syg ko sikda ngek. Hahahaha! ❤️🌹 #sisterhood #sarawakian #dayak #borneo #sarawakmypride #gengsarawak #perantau #friendsforever #friendsforlove #friendsforlife
Siapa yang request Full Cover lagu Selow Versi Sarawak hariya??? Dah ada kat Youtube channel @galvinpatrick 👉🏻 https://youtu.be/Vr2r3SNECt0
Please share the ❤️
#alfairezj #wahyu #selow #coverlaguindonesia #coverlagu #coversong #malaysiancover #vokalplus #indomusikgram #sarawak #sarawakian #justforfun #igersmalaysia #instadaily #instagood #followforfollowback #viral #motifviral
Dengan hanya serendah RM150, korang dah boleh dapatkan PERFUME ORIGINAL yang korang hanya mampu pandang and ambil bau dekat mall.
.
Dah ramai kita tipu dengan harga yang MURAH tapi perfume ORIGINAL, boleh save hampir RM200 tahu😎😎Berpeluh tangan nak bayar😱😱 HANYA SERENDAH SERATUS LIMA PULUH SAHAJA💵
.
WhatsApp kami sekarang!!
📲 0193154254
.
📮FREE POSTAGE
⚠CONDITION ORI REJECT
ORI WITH GUARANTEE
.
#sayajual #sayajualmurah #perfumemurah #jualanku #perfumerejectmurah #luaskankuasamu #zizanmall #bazaarpaknil #sabahan #sitinordiana #hantarankahwin #kadkahwin #perfumeoriginal #redvelvet #kkck #authenticperfume #ikutcarakita #perfumelovers #sayajualonline #perfumereject #fattzura #sarawakian #dyxy #shahalam #fattahamin #setperfumemurah #takorisayatakjual
Kitab Terfaktab: Konotasi Rasa

Tidak cukup lagi korang terlanjur dengan semua ini? Perasaan suka, cinta, rindu, kasih, sayang, setia, rabak, toleransi, yang membawa kepada pernikahan dan perkahwinan akan memacu halatuju Malaysia yang lebih romantik. Kitab Terfaktab: Konotasi Rasa adalah kita yang lebih membincangkan isu perasaan dan idea korang dari kesimpulan mengenai relationship. Kitab keempat ini menjadi titik tolak dan titik akhor cerita perhubungan korang sama ada nak terus, atau putus.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #sukabaca #baca #instabooks #bookworm #ulatbuku #bookslover #Bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #Malaysian #Sabahan #Sarawakian #terfaktab #terfaktabmedia #kitabterfaktab #konotasirasa #novels
Nak Mantap❗️ Nak Lentik❗️Nak Montok❗️ Cantikkn❓❓
🌸Kulit kusam dan gelap, body tak der cutting, breast kecik 😞😞
🌸Body Mantap, ada shape, Breast Montok, kulit cerah berseri-seri... 👭

Apa lagi kelebihan Pink Lady? 💋MANFAAT PINKLADY 💋
👉🏻fountain makanan tambahan belia ,
👉🏻peningkatan payudara & ketegangan 👉🏻payudara yang lebih besar dan punggung bulat , 👉🏻mengetatkan faraj & meremajakan , 👉🏻kesihatan faraj dan libido 👉🏻mengekalkan kolagen dan tahap elastin , 👉🏻lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh 👉🏻kurang rapuh , rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut .
.
tekan link 👇🏼
www.wasap.my/60128535056/PinkLadytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
Sis nak tahu tak apa yang sis akan dapat bila sis consume pinklady ni❓❓🤔🤔 😱Pinggang ramping 😍 😱Aset mantap 🍑
😱Kulit gebu 💃 👉🏻Semua effect ni dengan hanya guna 1 botol pinklady sahaja . 👉🏻Dah tak perlu beli 3 produk untuk putih, langsing & mantap dlm satu masa.
Apa tunggu lagi sis tak kan nak biar aset tu kendur lembik layu 🥀 lemak tu smpai bila nak simpan hehe ? Tak nak ke kulit licin gebu bebas jerawat ?

Jom la sis cuba sebotol dulu, ramai dah yang berpuas hati tau 💕

Jom order sekarang
Www.wasap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
“Auchh dah lahh body cantik😱kulit pulak puteh gebu berseri2 jeee”😍
.
Buat Akak2 yang dah KAHWIN terutamanyaa wajib kak oii ❗️❗️JAGABADAN & JAGAMUKA tuu, kalau tak nak suami pandang perempuan lain kang menangis menyesal tak gunaa dahh😭
.
Tak nak ke kembali♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥depan suami❓❓ .
Tak salah keluar modal sikit utk nampak SEXY dan MENAWAN depan suami tercinta. Sebelum awek lain menggoda? Ops 🙊Jangan sampai gigit jari 😜😜 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
Travelog ET: Namastee India
Buku ini mengisahkan tentang pengembaraan Siti Noridah Ab. Rahman di India pada tahun 2014 dan 2015. Mengembara di India telah mengajar beliau banyak perkara tentang kehidupan secara umumnya. Malah sepanjang tempoh pengembaraan solonya di sana, beliau sering diuji ketahanannya dari segi mental dan juga fizikal. Sebenarnya, bukan perkara yang mudah untuk mengembara seorang diri sebagai seorang wanita di India.

Beliau yang sememangnya gemarkan pengembaraan penuh cabaran, telah menjelajah ke daerah yang berhampiran dengan sempadan Tibet yang memerlukanpermit khas untuk ke sana. Keunikannya budaya, adat resam dan sejarah di India juga adalah sesuatu yang tidak kurang hebatnya.

Semoga kisah pengembaraan beliau menjadi inspirasi kepada mereka yang ingin mengembara ke India juga suatu hari nanti.

#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #ilmu #ulatbuku #baca #sukabaca #jombaca #bookstagram #sukamembaca #membaca #malaysiamembaca #instabooks #bookworm #malaysian #Sarawakian #Sabahan #traveloget #namasteeindia #imabackpackerfrance #sitinoridahabrahman #bukutravel #travel
.
.
DIMATAMU
Cover by @hasiah.hanisah
Credit to @sufiansuhaimi_
.
.
#hasiahhanisahcoversong #malaysiancover @malaysiancover #coversong #60secondcover #malaysiacoversong #malaysia #sarawakian #borneo #singingcover #singforfun #thisismalaysia #malaysianvoice #malaysiagottalent @malaysiacoversongs19 #malaysiamuzikgram #malayacover #malayaheartbeat #erafmsarawak #rtm #catsfm #catsfmnangantap
Dulu mengerutu,kusam hari2 kena kutuk skin x lawa.Hari2 kena makeup tebal😟Hari2 sedih bila tengok cermin. .

But now after consume pinkladybodyperfection..1 botol jer semua jerawat hilang dan skin plowles giler! 💖👍
Macam magic pulak hihi..semua kwn cakap pakai susuk 😇😂 Only one produk, dapat cover semua masalah wanita masa kini.. Mampu mengubah semuanya! Dan memberi anda keajaiban juga sinar baharu yg lebih dan lebih berkeyakinan.
For more information just whatsapp sis

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
Kalau .. nak gebu muluskan kulit... makan pink lady 👈

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady 👈

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady 👈

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady 👈

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady👈

Wassap fie untuk dapatkan Pink Lady. Siap free postage & free gift lagi.
Drop komen nanti fie pm ye.

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
" PERHHHH kulit makin hari makin licin selepas try pinklady . berbaloi sngt dgn harga . mmg x rugi la try produk yg tgh viral ni "
Selepas 1 botol pinklady 🌸tiada lagi perut buncit
🌸kulit semakin putih melepok
🌸jerawat cepat mengecut 🌸skin semakin flawless bak awek kore .
.
MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK!!! #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
#capgohmeh
#sarawakian
#singkawang
Petua nak suami melekat 24 jam dengan kita, sampai dia puji makin mantap sekarang!
saya nak sharekan petua ni kat awak semua free jer, siapa nak tau, komen no fon anda sekarang!

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
KEUNIKAN tentang PINKLADY ORIGINAL HQ....🔥🔥 Produk tengah viral meletop2🔥🔥🔥 ramai yang dah consume,testimoni bersepah2 setiap hari...
Jom tunggu apa lagi❓❓Anda dah tahu keunikannya kan apa lagi grab la laju2 pinklady original ni... Syantik luaran dalaman❗️Montok❗️Body melentik❗️ www.wassap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
P...Penjagaan aset wanita
I...Itu sangat2 penting😘
N...Nak cantik,nak putih,nak body
K...Kerengga,nak cntik dlmn dan
L...Luaran..Jgn lupa cnsume Pinklady😍
A...Amalkan pinklady je
D...Dah boleh dpt body
Y...Yang menawan...😎😎😎😎😜 KAU CANTIK SI DIA TERTAWAN.. KERANA PINKLADY BAKAL MEMBUATKAN RAMAI LELAKI TAK KERUAN..
GARA-GARA PINKLADY BUAT RAMAI WANITA MENJADI SPERTI PUTERI KAYANGAN

nak order pinklady wsap www.wasap.my/60128535056/pl

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀...
Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂...
Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍...
Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘...
Gara2 awak cantik menawan💖💖...
Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇

www.wasap.my/60128535056/pl

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
FEEDBACK CUSTOMER
.
OUR WORK
.
FREE SHIRT GIVEAWAY
.
DROSHIP WANTED
.
#tiktoksarawak #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #vinemalaysia #freebaju #unimas #uitm #vansmalaysia #bajuhipstermalaysia #sarawakian #sabahan #klangvalley #maluapabossku #lawakbodoh #videolawak #designbajupercuma #giveawaymalaysia #instafemesmalaysia #tgvcinemas #gamermalaysia #pubgmalaysia #bajunama #bajubudak #artismalaysia #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia
Hai si cantik 😚 usha apa tuuuu. Berminat nak lamar sebotol pinklady tapi malu 🙈 tak perlu malu malu, marilah bertanya 🤗 sebab malu bertanya, takde usaha la nak cantik 💋

Www.wasap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
🍭SKIRT COTTON BATIK🍭 - Pre Order - .
RM60 free postage.
.
Free Size ( Fit S to L)
Material : Cotton Stretchable .
WhatsApp 0166847666 atau tekan link di bio @juje_wardrobe untuk purchase.

#tribalgarmentdropsipagent
#tribalgarment
#tribalblouse
#tribalcardigan
#cardigancantik
#etnikdress
#skirtbatik
#kuching
#instafamous
#ootdmalaysia
#sabahan
#sarawakian
Pink chrome
For appointment please👇🏻
☎️whatsapp: 01155084916
For more info about classes or purchase gel/ diamond/ accessories 👇🏻
📲 WeChat : mimo06111993
🏡homebase salon(采预约制)
#art #nailstagram #naildesign #nailart #nails #美甲 #凝胶 #凝胶指甲 #凝胶美甲 #艺术指甲 #日本美甲 #nailsofinstagram #nails💅 #nailswag #malaysia #japanese #japanesenail #art #homebase #beauty #sarawakian #ネイル #ネイルアト #ネイルデザイン #ネイルサロン #ジエル #ジエルネイル
可爱的招财猫❤️
For appointment please👇🏻
☎️whatsapp: 01155084916
For more info about classes or purchase gel/ diamond/ accessories 👇🏻
📲 WeChat : mimo06111993
🏡homebase salon(采预约制)
#art #nailstagram #naildesign #nailart #nails #美甲 #凝胶 #凝胶指甲 #凝胶美甲 #艺术指甲 #日本美甲 #nailsofinstagram #nails💅 #nailswag #malaysia #japanese #japanesenail #art #homebase #beauty #sarawakian #ネイル #ネイルアト #ネイルデザイン #ネイルサロン #ジエル #ジエルネイル
招牌🤗
For appointment please👇🏻
☎️whatsapp: 01155084916
For more info about classes or purchase gel/ diamond/ accessories 👇🏻
📲 WeChat : mimo06111993
🏡homebase salon(采预约制)
#art #nailstagram #naildesign #nailart #nails #美甲 #凝胶 #凝胶指甲 #凝胶美甲 #艺术指甲 #日本美甲 #nailsofinstagram #nails💅 #nailswag #malaysia #japanese #japanesenail #art #homebase #beauty #sarawakian #ネイル #ネイルアト #ネイルデザイン #ネイルサロン #ジエル #ジエルネイル
Dulu selalu kne kutuk😢.Kena gelak disebabkan aset yg tdk memuaskan..😔 😒PAYUDARA KECIL DAN LEMBIK
😒PUNGGUNG TKDE
😒RAMBUT GUGUR
😒TERLAMPAU KURUS
😒MASALAH KEPUTIHAN BERBAU
😒MISS V LONGGAR
😒JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,GELAP
😒MASALAH DALAMAN DAN LUARAN YG BEGITU KURANG MEMUASKAN😔😔 dikeji dan diejek semua org..Hinggakan rsa down nak brdpn dgn semua org😢

TETAPIIIIIIII😍😍😍 kini tdk lagi🤪...Disebabkan satu produk kni aku disukai dan digilai rmai lelaki...Off course la cik abg brtmbah syg💖...Sebabkan produk ni mslh2 diatas dpt diatasi..Produk all in one..Produk terbaik dan berkesan😅...disebabkan pinklady body perfection...Driku seperti seorang puteri...Opsss trperasan plk..Tpiiii ini bkn mmpi tp realiti..Pinklady body perfection boleh menjadikan anda seperti seorg puteri🧚🏻‍♀🧚🏻‍♀ www.wasap.my/60128535056/Pl

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
EHEMMM....JATUH CINTA DAHH DENGAN PINKLADY INI😍😍😍Ramai customer yang dah berjaya dengan pinklady...👏🏻👏🏻
TESTIMONI yang bersepah-sepah puji PINKLADY hari-hari...PINKLADY semuanya berkesan...KORANG KENAPA❓❓TAK BOLEH PERCAYA KE UOLLSS ❓❓ Pinklady memang memberi banyak manfaat...yang macam uolss ini yang ada masalah seperti👇🏻 ➡️Breast kendur☹️
➡️Rambut gugur,padahal product shampoo makkk oii mahal gilerr kottt...
➡️Keputihan sampai gatal-gatal❓❓😱berbau❓❓
➡️Kulit kusam❓Kulit tak sekata❓Kulit gelap❓😔
➡️Berbadan gempal,nak kurus tapi tak kurus-kurus❓☹️
➡️Aucchh😫terlalu kurus dah nampak macam papan
➡️😵alahaiii masalah jerawat &jeragat❓
➡️Tunggu bertahun2..nak ikhtiar hamil🤰🏻
➡️😔masalah period❓

DAH JANGAN SEDIH PINKLADY ALL IN 1 SOLUTIONS,tak payah lah korang beli product macam-macam satu-satu lagi...😍membazir jerr..
HAaHhh❗️❗️
Jomm dapatkan sekarang❗️❗️❗️ WHATSSAP 0128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
Mengapa Anda Sangat Perlukan Pink Lady..? Dengan 13 KEBAIKAN di dalam satu botol, anda tidak perlu membazirkan wang setiap bulan membeli bermacam jenis produk yang berlainan untuk setiap permasalahan wanita
Rasai sendiri kesan perubahan pada badan seawal MINGGU PERTAMA penggunaan Pink Lady Body Perfection ❤ Bentuk badan lebih menarik
❤ Payudara dan punggung lebih mantap
❤ Miss V lebih ketat dan rapat
❤ Mengembalikan dara dan sentiasa gebu
❤ Keputihan akan berkurangan dan hilang
❤ Lebih mudah untuk hamil
❤ Emosi lebih stabil dan mengurangkan streess
❤ Rambut lebih lebat dan bekilat
❤ Berat badan lebih ideal
❤ Kulit lebih cerah dan berseri
❤ Jerawat dan jeragat berkurangan
❤ Menbantu melancarkan peredaran darah
❤ Meremajakan kulit
❤ Membantu mencegah esteoperosis
❤ Membantu mungurangkan "period pain"
❤ Membantu melambatkan kesan menopause

Jom order sekarang
Www.wasap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
[VIRAL]-“GARA2 SI GADIS PINKLADY”
.
.
Mataku terpaku👀..
melihat si gadis jelita👸yang cantik rupawan😍berkulit gebu putih pinkish ala2 gadis dari seberang🧐hatiku terpaku..
.
Trpesona apabila melihat aset mu yg bgtu menggoda😋berbody ramping seperti kerengga🤩payudara montok..Pinggul mantap serta rupa menawan😃membuat driku insan bergelar lelaki tak keruan😫..mandi tak basah..Tidur tak lena gara2 kamu wahai gadis pinklady kayangan🧚🏻‍♀🧚🏻‍♀🧚🏻‍♀
.
.
HAI GIRLS😉NAK TAK TARIK PERHATIAN KAUM ADAM..YG BERSUAMI NAK TAK SUAMI SYG KETAT2..YANG BERTUNANG NAK TAK TUNANG TENGOK AWAK TERUS AJAK KHWIN CEPAT2...YANG BERCINTA NAK TAK BOYFRIEND TAK PNDANG GADIS LAIN...YANG TAKDE INSAN TRSYG NAK TAK LEPAS NI MENJADI REBUTAN LELAKI DISEKELILING....
.
.
Haaaa...Mehh nak bgtaw stu produk yg boleh membuat korang cntik dri kki ke hjg rambut hnya menggunakan stu produk je...😄apa yg menarik body korang girls akan raMping seperti kerengga😱mntap dan cantik luaran...Sihat dalaman...Ribuan testimni tlh brjaya...DIJAMIN 500% berkesan...😚 GUNALAH PINKLADY BODY PERFECTION..Produk all in one...Dlmn sihat..Luaran mantap..Membuat jejaka tak keruan siang dan mlm.. Jom order👇

www.wasap.my/60128535056/pl

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
"hei sayangku
hari ini aku syantik
syantik bagai bidadari
bidadari di hatimu🎶👼"
💃
Jom buktikan yg korg mmg betul² syantik mcm bidadari di mata suami / tunang / bf 👼nnti diorg dh xpandang lain dh🙈sis sorg je yg dia nampak🙊
💃
Makin hari makin diorg sayang🙆yg bf terus ajak kawin😹yg tunang pun sama🙊suami pulak hari² nk terkam🙈
💃
Xnak ke pikat hati diorg Tu?👀nak Biar diorg Cari yg lain mcm Tu je?😣sanggup ke didua kan?👥
💃
Xkan?😏jadi tunggu ape lagi Tu? Nak tunggu diorg dh Ada yg lain baru nk bertindak?😪Jom wasap Fie lelaju😽Fie guide korg jadi syantik bagai bidadari Dari kayangan🙊💃 WHATSSAP 0128535056
WHATSSAP 0128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
"Selamat pagi,"haii uollss 🤗

APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA *PINKLADY BODY PERFECTION*? Anda akan mengalami perkara-perkara berikut :
.
👉🏻Ia merawat masalah rahim jatuh
👉🏻Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
👉🏻Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
👉🏻Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
👉🏻Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
👉🏻Ia mengatasi masalah keputihan
👉🏻Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar

Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.
.
PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.

Jom order sekarang
Www.wasap.my/60128535056/pinkladytrustedseller

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
💋Memperkenalkan PINKLADY💋

PinkLady Body Perfection Adalah Suplimen Kecantikan No. 1 Di Malaysia Untuk Wanita.
Ianya Dirumus Khas Dari Bahan Semulajadi Untuk Membantu Membentuk & Mengekalkan Keanggunan Wanita Dalaman & Luaran

Pink Lady Body Perfection berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. 📲 http://www.wasap.my/60128535056

#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladysarawak #sarawak #sarawakian #erafmsarawak #beautysolution #bodygoals #maluapabosku#flawless #sexyboobs❤️ #diamenanturahsia #ajl33 #kuching #kuchingsarawak #pinkladykuching #politeknikkuchingsarawak #uitmsamarahan #upsitanjungmalim #prettyblossomsboutique #bintulu #upmbintulu #bintuluinfo #pinkladybintulu #belaga #kapitsarawak #pinkladybelaga #smkbelaga #teamnora
#Repost @sarawakpavillion_official with @get_repost
・・・
Promooooooo Februari ❗️❗️
.
🔸Cendana Pilis Angin : RM22 shj.
🔸Mandian Daun Herba : RM20 shj
🔸Air Periuk : RM30shj
.
.
Sangat murah dan bebaloi-baloi!!
Skrg tgh ade promo.
.
Jom singgah dikedai kami di:
No.293&295, Jalan Tuanku Abdul Rahman, 50100 Kuala Lumpur
.
Bole buat pembelian atas online di www.sarawakproductpavillion.com atau bole contact terus SPP 1-300-13-4949 .
#sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakbest #sarawakproduct #sarawakproductpavillion #spp #teamabgjo #teamsarawak #laksasarawak #admarcendana #barangsarawak #online #shopping #onlineshopping #kualalumpur #majumhalia #majum #majumperawan #setberpantang #setberpantangmurah
#Repost @sarawakpavillion_official with @get_repost
・・・
Promooooooo Februari ❗️❗️
.
🔸Jamu Sireh : RM50 shj.
🔸Jamu Rempah : RM50 shj
.
.
Sangat murah dan bebaloi-baloi!!
Skrg tgh ade promo.
.
Jom singgah dikedai kami di:
No.293&295, Jalan Tuanku Abdul Rahman, 50100 Kuala Lumpur
.
Bole buat pembelian atas online di www.sarawakproductpavillion.com atau bole contact terus SPP 1-300-13-4949 .
#sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakbest #sarawakproduct #sarawakproductpavillion #spp #teamabgjo #teamsarawak #laksasarawak #admarcendana #barangsarawak #online #shopping #onlineshopping #kualalumpur #majumhalia #majum #majumperawan #setberpantang #setberpantangmurah
#Repost @sarawakpavillion_official with @get_repost
・・・
#Repost @sarawakpavillion_official with @get_repost
・・・
Promooooo!!!!
.
Juh dtg SPP ade promo Acar Timun Udang Kering RM10.90, tengah harga promo ni, juh rame2 dtg SPP! mmg harga xmasuk akal! Wwooow byk nyeeee sales!!
.
Bole buat pembelian atas online di www.sarawakproductpavillion.com atau bole contact terus SPP 1-300-13-4949.
.
#sarawakian #sarawakonlineshop #sarawakbest #sarawakproduct #sarawakproductpavillion #spp #teamabgjo #teamsarawak #laksasarawak #barangsarawak #online #shopping #onlineshopping #kualalumpur #acartimunudangkering #acartimun
Highlights of 2018: Nanga Drau Iban Longhouse

This year, I visited the Nanga Drau Iban longhouse where my dad grew up. I was there 22 years ago. It's been such a long time!

The river that was once peaceful is now infested with crocodiles. The old longhouse which has been around since the 1930s is slowly ageing its way to rottenness. But there's a new longhouse with a touch of modern architecture and rather lavish home decors nearby. I sat down with my relatives and practised my Saribas (Iban language) with them.

Of course, my trip wouldn't be complete without a handful of delicious Iocal cuisine and pretty pictures.
Christmas time with family






#adventureseeker #doyoutravel #travelmore #goexplore #openmyworld #lovetotravel #adventurethatislife #roamtheplanet #traveladdict #travelholic #globaltrotter #globelletravels #travelers #travelinggram #myadventure #mypassion❤️ #mytravelgram #wondermore #exploring_shotz #sarawakian

Contik - это обзорщик фото и видео из Инстаграма.